Jump to content

Propunere hotel si alianta.

Stefane

Recommended Posts

Salut.Stiu ca topicul de propunere nu este deschis dar am 2 ideei foarte importante si vreau sa le impart cu voi,

1).Factiuniile care au alianta sa le apara la nume un "AC" de exeplu:Factiunea SF Taxi este aliata cu LVPD deoarece sunt 5 departamente si 3 factiuni de tip taxi.MEmbri o sa fie nevoiti sa tasteze mereu /id.Ar fi ok ca la nume sa le apara un "AC" sau orice in care sa ne dam seama ca jucatorul respectiv apartine aliantie cu factiunea x.Semnu acela il poate vedea dar membri factiunii aliate.Iar factiuniile sa se alieze printr-o comanda.

2)Propun adaugarea unui bloc in sa-mp.Din cate am observat servarul B-zone are cei mai experimentati scriper <<Aici>> se poate observa o cladire cu un interior de la joc.Se poate scripa un lift jos la baza unde sa se poata ajunge la un apartament.De exemplu se tasteaza jos la intrare /enter 1(fiind primul apartament) iar jucatorul sa intre in apartament daca acesta este deschis.Iar daca este inchis jucatorul nu o sa poata intra.Cladirea sa fie inpartita in apartamente small(un singur apartament) si medii 2 apartamentr intr-un singur etaj.Preturile sa fie variabile.Mai exista o cladire la DS.Cred ca B-zone are in accest moment scripteri foarte experimentati.Multumesc de citirea ideei.Astept +1 si propunerea voasta.

2)Propun adaugarea unui bloc in sa-mp.Din cate am observat servarul B-zone are cei mai experimentati scriper <> se poate observa o cladire cu un interior de la joc.Se poate scripa un lift jos la baza unde sa se poata ajunge la un apartament.De exemplu se tasteaza jos la intrare /enter 1(fiind primul apartament) iar jucatorul sa intre in apartament daca acesta este deschis.Iar daca este inchis jucatorul nu o sa poata intra.Cladirea sa fie inpartita in apartamente small(un singur apartament) si medii 2 apartamentr intr-un singur etaj.Preturile sa fie variabile.Mai exista o cladire la DS.Cred ca B-zone are in accest moment scripteri foarte experimentati.Multumesc de citirea ideei.Astept +1 si propunerea voasta.

Salut,

Aparent, ideea este extrem de buna, problema cea mai mare este jocul insusi, care nu este optimizat deloc bine iar daca as incerca sa mobilez acel bloc, s-ar face un lag IMENS in acea zona, motiv pentru care nu cred ca o sa se faca ceva vreodata in acea zona.

Nu lua acest comment ca pe un raspuns negativ la propunere, este doar o parere din partea unui Mapper.

Legat de propuneri in sine, topicul acesta este inchis cu un scop, se incearca implementarea tuturor propunerilor facute deja si acceptate ca apoi sa urmeze deschiderea topicului din nou pentru alte propuneri.

Cu alte cuvinte, este inutil sa postezi aici dar te rog sa-ti pastrezi ideile si sa postezi in topicul corespunzator cand se va deschide.

~ Apreciez efortul tau de a face publice aceste idei. ~

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.