Fumulet Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: De la un timp nu stiu ce imi are samp-ul.. Imi duce doar in 60fps, am incercat si cu FPSUnlock, am incercat si fpslimit in joc, dar degeaba... Screenshot (în caz că este necesar): Revin cu SS peste cateva ore. Alte precizări: Daca se poate un mic ajutor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleCs STN Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Intra in Options -> Display setup -> Advanced -> Frame Limiter, vezi sa fie OFF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syko Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 reinstall la gta si mai dai din cand in cand o scanare la pc, zic si eu, de virusi. ai grija la moduri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleCs STN Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 @, nu au treaba modurile cu FPS-urile. Daca ii sta in 60 constant e activat Frame Limiter din Optins, asta e problema. Nu trebuie nici un reinstall la windows sau mdoduri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolDaT S4F Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Incearca sa joci fara moduri sau sa joci cu texturile low, sa nu folosesti prea multe moduri deoarece iti vor scade foarte multe FPS-uri, poate ai tu de la setari totul ON ce iti imbunatateste grafica/jocul si iti mananca multe FPS-uri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Incearca sa joci fara moduri sau sa joci cu texturile low, sa nu folosesti prea multe moduri deoarece iti vor scade foarte multe FPS-uri, poate ai tu de la setari totul ON ce iti imbunatateste grafica/jocul si iti mananca multe FPS-uri. Nu are nici-o legatura ce zici tu, data viitoare primesti avertisment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoolsFARAONU Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Dati frame limiter pe off, sau reinstaleaza-ti windows. AM avut si eu aceasta problema si am schimbat hardisk-ul si a mers, acum nu stiu de la ce e la tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Dati frame limiter pe off, sau reinstaleaza-ti windows. AM avut si eu aceasta problema si am schimbat hardisk-ul si a mers, acum nu stiu de la ce e la tine.Primesti un avertisment pentru post inutil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 Au trecut 48 de ore fara răspuns, topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.