Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Syko

JB-Team
 • Content Count

  497
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

109 Extraordinary

About Syko

Contact Methods

 • Website URL
  http://jb.b-zone.ro/forum/
 • Steam ID
  syko_o
 • Discord
  Syko#0472 / Syko#6336

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  jb.b-zone.ro

Previous Fields

 • Real name
  Alexandru
 • RPG1 Nickname
  Syko
 • RPG2 Nickname
  Syko
 • CS 1.6 Nickname
  Syko

Recent Profile Visitors

4810 profile views
 1. Syko

  Descriere: La fel ca si Carnacior, am luat advanced bans si l-am transformat in gag, pluginul lui Carnacior avea un bug insuportabil pe langa faptul ca nu aveati cum sa modificati ceva prin el (nu aveati acces la sursa), am decis sa-l rescriu si acum merge fara probleme, pentru eventualele buguri aparute si/sau modificari contactati-ma in PM. Comenzi: amx_gag [nume] [minute] "[motiv]" amx_ungag [numele exact al jucatorului] amx_gaglist Pluginul nu suporta gag permanent. Puteti scoate un gag chiar daca jucatorul respectiv este offline. Toate gagurile sunt stocate intr-un fisier bz_gags.txt in folderul "data". Gagurile raman si dupa changemap, si dupa changename, sunt si pe nume si pe IP. Sursa nu este publica si nici nu o sa fie, cine are incredere sa-l ia bine, cine nu, nu. Download: http://jb.b-zone.ro/bz_gag.zip Autor (nume): Syko Nume (numele pluginului respectiv): B-Zone Advanced Gag Instalare: 1. Fisierul bz_gag.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins. 2. Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la urma linia: bz_gag.amxx
 2. Syko

  Discord ID: Syko#0472 Gradul/Gradele dorite: VIP Link catre profilul RPG: - Rank bar-ul profilului RPG: - Link de la canalul de Youtube (doar pentru gradul de Youtuber): - Doresti canale vocale (doar pentru gradul de Youtuber): -
 3. Syko

  Creator: SykoJoc: CS 1.6Tip: JailbreakLungime: 1:28Download (în caz că vreţi să puneţi .demo): -Streaming (youtube.com):
 4. Te bat uratule

  1. Ocaust

   Ocaust

   sa mi bag gura ta

 5. Te pup frumosule

  1. Show previous comments  3 more
  2. Syko

   Syko

   am rescris sursa undeva la 90%, dayurile le-am facut cum erau undeva prin perioada 0nly, de ex ratele si vanatorii este acum ca atunci, cu smoke grenade si skinuri normale de T, am sa-l refac sa fie asa cum trebuie.

  3. Senzor69

   Senzor69

   Si eu furienul asta, iti place cum 'l-am' facut ? 

  4. Syko

   Syko

   scuze ca ti-am raspuns asa tarziu, dar sunt prins cu treaba, nu m-am uitat, o sa intru si-ti dau un verdict, oricum, am asteptari mari :))

    

 6. Cand ai fost tu owner jb.b-zone.ro? :))

   

  1. Show previous comments  1 more
  2. Syko

   Syko

   n-ai cum sa mai dai de el, am incercat.

  3. Ervin27

   Ervin27

   Prin 2011-2012 

  4. Syko

   Syko

   O sa verific eu logurile si toate nebuniile deși nu cred :))

    

 7. Nick-ul tau: SykoServer: rpg.b-zone.roDescrierea bugului: Deci, sa va explic cum am descoperit acest bug si cum poate fi reprodus. Am fost sa fac misiunea (pentru prima data). Am umplut 100% fuel tirul si m-am intors la baza. M-am urcat in lift si bineinteles ca am cazut si am luat fail (deci vreau sa intelegeti ca prima data a mers). Am fost sa refac misiunea iar cand am umplut iar tirul si m-am intors, cand sa urc cu liftul, n-a mai mers, imi aparea lista de friends oriunde as fi dat "Y" in lift. De retinut ca NU aveam desync (se vede pe video) si chiar daca aveam probabil nu aparea friend list, probabil ca din cauza lagului pe server s-a format acest bug, insa eu l-am raportat ca sa stiti sa investigati macar problema. A da, dupa ce nu mi-a mers sa urc cu liftul am dat relog la joc si am refacut misiunea si a mers. Screenshot(s):
 8. Syko

  Salut @Camper25, te stiu de mult, fost jucator si admin pe dr. Inca lucrez la server si urmeaza sa adaug si vitezometrul si tot ce mai este de adaugat. Daca doresti putem comunica mai usor pe discord: Syko#1337. Topic Closed.
 9. cmf nevasta? mi-e dor de tine ❤️

   

  1. low A n n e

   low A n n e

   Hei hei, uite tot stau... tot astept... dar corona asta n-are de gand sa treaca si pe la mine? I-am facut si pragitura... tu ce zici? Ce invarti?

  2. Syko

   Syko

   in loc sa faci pt mine faci pt corona? :( ce sa invart si eu... servere, proiecte si cam atat... in carantina si fara curse cu izoleta.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.