Shimizu Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: De cateva zile mi-am bagat cophelp si cand vreau sa ies din joc trebuie sa-l inchid din procese ca daca dau /q mi se blocheaza si trebuie sa-i dau restart ca sa pot intra in GTA.Screenshot (în caz că este necesar): Nu cred ca este cazu Alte precizări: Sper sa rezolv Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleCs STN Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Poate l-ai instalat incorect, sau nu stiu.. Ce sa zic, incearca sa dai reinstall la San Andreas si instalezi inca o data CopHelp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shimizu Posted March 14, 2017 Author Share Posted March 14, 2017 Poate l-ai instalat incorect, sau nu stiu.. Ce sa zic, incearca sa dai reinstall la San Andreas si instalezi inca o data CopHelp. Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.