South kaydeN Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Cum a facut sa aiba fontul acela ? Fonturile date de comunitate nu arata ca acela, nu este o poza facuta de el, ci un text. Screenshot (în caz că este necesar): https://gyazo.com/a9bdf9adde619bfd94792132a5d3e3bf Alte precizări: Cum pot sa fac la fel ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ribe Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Wrong. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRsenie Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 @ încearcă toate fonturile oferite de comunitate, dacă nu găsești acolo fontul respectiv te-ai gândit ca poate fi o poza .png creeata în Photoshop? Dacă e o poza intre-adevăr va trebui sa cauți fontul pe internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South kaydeN Posted March 16, 2017 Author Share Posted March 16, 2017 @, Omule, tu citesti ce am scris sau .. doar sa faci 1+ ? Nu vezi ca am zis ca am incercat toate fonturile oferite de comunitate si ca nu este o poza ? ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 @, Omule, tu citesti ce am scris sau .. doar sa faci 1+ ? Nu vezi ca am zis ca am incercat toate fonturile oferite de comunitate si ca nu este o poza ? ..... E un font foarte vechi si odată ce nu l-ai găsit, inseamna ca s-a scos. Topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.