Jump to content

Traian Băsescu, despre generalul Răzvan Ionescu: Prim-adjunctul SRI nu provine din vechea Securitate. Iohannis a urmat exemplul meu

gone for good
 Share

Recommended Posts

"Eu constat un singur lucru: şi Iohannis a mers pe acelaşi principiu pe care am mers eu. Adică să numească în funcţia de prim-adjunct un ofiţer care nu provenea din vechea Securitate. (Florian-n.r.) Coldea a terminat facultatea în 1996, Psihologie. (...) Nu avea nicio legătură cu fosta Securitate şi, la 35 de ani, l-am numit prim-adjunct, dar unul din obiectivele mele a fost să nu provină din fosta Securitate. Acest general (Răzvan Ionescu-n.r.) are 45 de ani. Şansa lui Iohannis este că, de la numirea lui Coldea şi până acum, au trecut 12 ani. Deci, el avut posibilitatea să pună un om mai copt în funcţia de prim-adjunct care, de asemenea, îndeplineşte criteriul fundamental să nu fi făcut parte din fosta Securitate", a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu, la B1 TV, solicitat să comenteze numirea noului prim-adjunct al directorului SRI, generalul de brigadă Răzvan Ionescu.

7409159-mediafax-foto-andreea-alexandru.

Traian Băsescu a afirmat că speră ca generalul Răzvan Ionescu va avea mai mult caracter decât a avut Florian Coldea şi “nu va da în boala puterii”.

Sursă

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.