Jump to content

Premierul moldovean Pavel Filip: Am discutat despre "Balena albastră" în şedinţa guvernului de la Chişinău

gone for good
 Share

Recommended Posts

"Nu este un subiect simplu. Ca fost ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, tema guvernanţei interenetului este larg dezbătută la nivel mondial. Consider că am luat toate măsurile necesare şi faptul că această fetiţă a fost salvată la Chişinău ne arată că aceste măsuri dau roade. Am încercat să discutăm cu copiii, cu părinţii, cu profesorii venind cu o abordare foarte complexă. După aceste discuţii au fost identificaţi mai mulţi copii care au fost atraşi în acest joc dar, cu părere de bine, am reuşit să facem faţă acestui fenomen care se extinde. Avem şi proiecte de legi care urmează să fie discutate, dar numai printr-o abordare largă, inclusiv cu societatea civilă, acest fenomen poate fi combătut. Copiii trebuie să înţeleagă să facă diferenţa dintre bine şi rău în spaţiul internetului, iar pentru asta adulţii trebuie să acţioneze. Îmi pare bine că cei de la Ministerul de Interne au venit cu acţiuni în acest sens şi sper să oprim acest fenomen şi să ne bucurăm de partea bună a spaţiului virtual", a declarat premierul moldovean Pavel Filip, fost ministru al Comunicaţiilor.

blue-whale-game-2-79591400.jpg?width=605

Sursă

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.