Jump to content

Daniel Constantin, după ce a fost numit “cântăreţ al binomului”

gone for good
 Share

Recommended Posts

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a declarat, duminică, după ce Călin Popescu Tăriceanu l-a numit “cântăreţ al binomului”, că l-a rugat pe acesta să se informeze de la oamenii apropiaţi cu care colaborează, afirmând că în sala de şedinţă a BPC erau doi foşti şefi ai SIE, Harnagea şi Meleşcanu.

daniel-constantin-marius-dumbraveanu.jpg

Copreşedintele Daniel Constantin a declarat,duminică, după retragerea sprijinului politic, că “şi-a făcut-o cu mâna sa” pentru că de-a lungul timpului a acceptat ca Tăriceanu îşi aducă mai mulţi oameni decât prevedea Statutul, afirmând că nu demisionează din ALDE şi nu începe un nou proiect politic.

“Mi-am făcut-o cu mâna mea pentru că de-a lungul timpului am acceptat ca domnul Tăriceanu să pună mai mulţi oameni, deşi statutul spunea că trebuie să fie paritate. Deci, pentru că am mers pe buna-credinţă a domniei sale. Din păcate, de doi ani de zile probabil că urmăra să ajungem în acest moment. După ce a intrat în casă, să ne scoată pe noi din casă. Au intrat în casa noastră în fiecare lună, în fiecare an şi au spus că mai anumiţi prieteni care să vină alături de domniile lor şi astăzi suntem într-o situaţie caraghioasă ca un copreşedinte să ceară revocarea unui alt copreşedinte dintr-o anumită funcţie pe care o are partidul în guvern”, a declarat copreşedintele ALDE Daniel Constantin.

Sursă

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.