PoseidonN Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 (edited) Salut B-ZONE eu sunt PoseidonN, un simplu pasionat de design. Din această pasiune am început să îmi câștig și un bănuț. Mai jos vă voi prezenta câteva dintre creațiile mele. v1 v2 M-am gândit că dacă numele meu este PoseidonN pot să fac ceva să mă și reprezinte pe anumite lucrări. Am ales un trident să mă reprezinte. Random logo my friends, și da fac și altceva dar îmi place mult mai mult să lucrez la un logo decât să fac un overlay pentru twitch / banner ș.a.m.d V1 V2 Aștept păreri și sugestii despre ce ați vizionat în acest topic și dacă apreciați munca mea RIDICAȚI O MÂNUȚĂ SUS. Mă puteți găsi pe: DEVIANTART | TUMBLR | RED-GRAPHICS Edited April 6, 2017 by PoseidonN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamakh Rocker Nespalat Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Salut B-ZONE eu sunt PoseidonN, un simplu pasionat de design. Din această pasiune am început să îmi câștig și un bănuț. Mai jos vă voi prezenta câteva dintre creațiile mele. v1 v2 M-am gândit că dacă numele meu este PoseidonN pot să fac ceva să mă și reprezinte pe anumite lucrări. Am ales un trident să mă reprezinte. Random logo my friends, și da fac și altceva dar îmi place mult mai mult să lucrez la un logo decât să fac un overlay pentru twitch / banner ș.a.m.d V1 V2 Aștept păreri și sugestii despre ce ați vizionat în acest topic și dacă apreciați munca mea RIDICAȚI O MÂNUȚĂ SUS. Mă puteți găsi pe: DEVIANTART | TUMBLR | RED-GRAPHICS Quote sa se vada. Ai putine posts, de aia nu se vad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoseidonN Posted April 6, 2017 Author Share Posted April 6, 2017 Quote sa se vada. Ai putine posts, de aia nu se vad. Mulțumesc frumos de ajutor, apreciez Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZIE Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Frumos, lucrezi bine. Astept sa vad niste avatare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoseidonN Posted April 7, 2017 Author Share Posted April 7, 2017 INFINITE GAMING LOGO. Ideea nu este originală, cred că au fost făcut n astfel de tipuri de lucrări dar am făcut-o în propriul meu stil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kade Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Foarte frumos. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NF Bogdan aka Snitzelul Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Frumos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Foarte frumos, felicitari!Bafta, tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoseidonN Posted April 15, 2017 Author Share Posted April 15, 2017 Samurai GASMASK LOGO Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoseidonN Posted April 17, 2017 Author Share Posted April 17, 2017 Gangster LOGO design Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amble Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Niste lucrari foarte frumoase, ai putea face mascots pentru echipe esports! Ai face ceva $ din aceasta pasiune! Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mushroom Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 Nice avatars ! keep it up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawx Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Nu s-au mai postat lucrari de mai bine de 7 zile. Daca doresti redeschiderea topic-ului, contacteaza un Designer printr-un PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts