Ragnar47 Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 (edited) Numele artistului / artiștilor / formației: El Nino Colaborări pe album / mixtape (dacă există; dacă nu există puneți „-”): Jo, Ramona Nerra, Miru, Samurai, Phunk B, Deliric, Karie, Cabron, Sisu Tudor, Spectru. Tracklist (pus într-un spoiler): Link de pe YouTube către album (dacă există; dacă nu există puneți „-”): Go to BINECUVANTAT Notă acordată albumului / mixtape-ului: 10 Edited April 6, 2017 by Ragnar47 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF DumeeDilly Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Ma bucur cand vad ca asculta oameni din toate regiunile Olteanclan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ragnar47 Posted April 8, 2017 Author Share Posted April 8, 2017 @@DumeeTURMENTATU, Daca simti muzica nu conteaza ca esti de alta natie. Eu unul fac tot ce poate face un fan, am mers la toate concertele din Arad, am cumparat ultimele 3 CD-uri si 2 hanorace si 2 tricouri, il sustin enorm pe El Nino. Printre cei mai buni rapperi FAMILIA BUCATTI REPREZINTA FRATIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laviinia Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts