Jump to content

Nu pot instala SA:MP-ul in folderul principal al jocului

Rexxo

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Cand selectez folder-ul tinta, in care ar fi normal sa se instaleze SaMp, dupa cum se poate vedea si in poza, "Install" , nu poate fi selectat. De ce? Jocul il am cumparat pe Steam. Ciudat e ca l-am mai avut instalat odata iar acum nu mai merge.

Screenshot (în caz că este necesar): http://imgur.com/a/y46TA

Alte precizări: Multumesc.

Salut, intra in downloads, apoi selecteaza de acolo san andreas. Daca nu merge asa, cauta alt fisier legat de san andreas decat cel pe care il ai in poza si pune-l acolo. Asa mi s-a intamplat si mie si l-am bagat in fisierul din downloads. Sper ca te-am ajutat, bafta!

@@Rexxo, Te salut. Cauta sa-i bagi crack, asta e cauza. Cauta pe google: gta san andreas 1.0 us crack.

Il bagi in Steam -> steamapps -> common -> gta san andreas.

Dupa ce adaugi crack-ul in folderul unde s-a instalat gta-ul pe steam, o sa mearga sa instalezi multiplayer-ul [dar alegi ca director de instalare tot acela din steam,unde s-a instalat GTA-ul].

Ca sa rulezi multiplayer-ul de pe steam, schimba numele la scurtatura unde sa instalat multiplayer "sa-mp" in "gta-sa".

Lasa-mi mesaj daca nu ai reusit.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.