Jump to content

Ajutor SA:MP

SMOKE RPG4

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut! Am o problema cu SA:MP. Cand doresc sa intru pe orice server, ma conecteaza si dupa imi apare ''Wrong Server Password''. Am avut un pachet de moduri, dupa ce m-am plictisit de el l-am dezinstalat si am vrut sa pun alte moduri. Am dezinstalat SA dupa iar l-am reinstalat si tot asa de vreo 5 ori. Tot asa imi arata. Va rog sa ma ajutati!
Screenshot (în caz că este necesar): 1PsIFlc.png

Alte precizări: Multumesc!

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut! Am o problema cu SA:MP. Cand doresc sa intru pe orice server, ma conecteaza si dupa imi apare ''Wrong Server Password''. Am avut un pachet de moduri, dupa ce m-am plictisit de el l-am dezinstalat si am vrut sa pun alte moduri. Am dezinstalat SA dupa iar l-am reinstalat si tot asa de vreo 5 ori. Tot asa imi arata. Va rog sa ma ajutati!

Screenshot (în caz că este necesar): 1PsIFlc.png

Alte precizări: Multumesc!

Dezinstaleaza jocul, restart la PC, șterge tot ce tine de GTA si instalezi jocul din nou.

Daca nu a mers dupa reinstall si restart la PC, incearca sa instalezi jocul in alta partitie.

Sau daca ai instalat modurile, verifica daca ai bagat tot.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.