SMOKE RPG4 Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut! Am o problema cu SA:MP. Cand doresc sa intru pe orice server, ma conecteaza si dupa imi apare ''Wrong Server Password''. Am avut un pachet de moduri, dupa ce m-am plictisit de el l-am dezinstalat si am vrut sa pun alte moduri. Am dezinstalat SA dupa iar l-am reinstalat si tot asa de vreo 5 ori. Tot asa imi arata. Va rog sa ma ajutati!Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări: Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut! Am o problema cu SA:MP. Cand doresc sa intru pe orice server, ma conecteaza si dupa imi apare ''Wrong Server Password''. Am avut un pachet de moduri, dupa ce m-am plictisit de el l-am dezinstalat si am vrut sa pun alte moduri. Am dezinstalat SA dupa iar l-am reinstalat si tot asa de vreo 5 ori. Tot asa imi arata. Va rog sa ma ajutati! Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări: Multumesc! Dezinstaleaza jocul, restart la PC, șterge tot ce tine de GTA si instalezi jocul din nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMOKE RPG4 Posted April 20, 2017 Author Share Posted April 20, 2017 Dezinstaleaza jocul, restart la PC, șterge tot ce tine de GTA si instalezi jocul din nou. Multumesc, a mers! Link to comment Share on other sites More sharing options...
infAndrei Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Restart PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cade Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Daca nu a mers dupa reinstall si restart la PC, incearca sa instalezi jocul in alta partitie. Sau daca ai instalat modurile, verifica daca ai bagat tot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Restart PCNu mai postați aiurea, a mers rezolvarea mea, topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.