Jump to content

STOP CU RIVALE/VIDEOCLIP VA ROG VIZIONATIL.

South CenturY

Recommended Posts

SALUT BAIETI IN ACEST EPISOD EXPLIC CLAR CUM A FOST TOATA FAZA DECE COMUNITATILE AU PRIMIT HATE SI AM DORIT SA FAC UN VIDEOCLIP PENTRU A EXPLICA CA HATE-UL NU ESTE BINE NU AR TREBUI SA EXISTA RIVALE-LE ACESTEA DE CA>>T SPER CA UNII INTELEG VIDEOCLIPUL IAR PENTRU CEI CARE IL IAU IN NUME DE RAU NU MA INTERESEAZA!!!

VIDEOCLIP https://www.youtube.com/channel/UC7qBescQZSXDF2eXS5fkZNg

Hate va exista dintotdeauna indiferent de jocul vizat. Si pana la urma nu e o chestie chiar atat de rea deoarece in principiu, ura ar trebui sa sporeasca concurenta intre servere. Adica, update-uri pe masura, diferite abordari ale unor situatii, etc.

In opinia mea, cred ca e doar o presiune de moment generata de niste insi care au gustat prea multa faima pe YouTube. Daca stam sa analizam putin euforia SAMP-ului un ultimii 2 ani, aceasta a fost creata majoritar de formatorii de opinie ai YouTube-ului. Mai precis, jocul in sine a trecut la un alt nivel, de unde si interesul owner-ilor pentru dezvoltare. Si sincer asta e frumos, hai sa lasam hate-ul sa se manifeste si sa asteptam urmatoarele miscari "cu cap" facute de persoanele aflate in locurile potrivite.

Hate va exista dintotdeauna indiferent de jocul vizat. Si pana la urma nu e o chestie chiar atat de rea deoarece in principiu, ura ar trebui sa sporeasca concurenta intre servere. Adica, update-uri pe masura, diferite abordari ale unor situatii, etc.

In opinia mea, cred ca e doar o presiune de moment generata de niste insi care au gustat prea multa faima pe YouTube. Daca stam sa analizam putin euforia SAMP-ului un ultimii 2 ani, aceasta a fost creata majoritar de formatorii de opinie ai YouTube-ului. Mai precis, jocul in sine a trecut la un alt nivel, de unde si interesul owner-ilor pentru dezvoltare. Si sincer asta e frumos, hai sa lasam hate-ul sa se manifeste si sa asteptam urmatoarele miscari "cu cap" facute de persoanele aflate in locurile potrivite.

FIECARE CU OPINEA LUI.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.