Jump to content

La mulți ani România! Quest & Gift disponibil pe serverele de sa-mp, detalii aici

Robica

VIP
 • Content Count

  1405
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Robica last won the day on September 7 2019

Robica had the most liked content!

Community Reputation

436 Impeccable

About Robica

 • Rank
  retras

Recent Profile Visitors

5561 profile views
 1. Retras, mult succes!

  1. Jackus

   Jackus

   te pup Robik

 2. Robica

  Felicitari si din partea mea, pentru munca depusa pana acum, gradul ti se datoreaza in totalitate! @OFF: daca il felicitati nu mai veniti si cu "raspunde-mi la ticket, raspunde-mi pe discord" si mai stiu eu unde, n-are rost sa vi se explice iar ca toate ticket-urile primesc un raspund mai devreme sau mai tarziu, sunt peste 80+ zilnic + alte treburi, asa ca 5 zile de asteptat, mi se pare o banalitate.
 3. Robica

  Ma faci sa râd rău de tot, bravo, nota 10 pentru glumele astea, dacă vrei sa continuam despre viata privata si sa ne amenințăm acolo, te aștept pe wapp, numai bine și savurați gluma decenți oameni buni, ca suntem pe un forum de samp, sănătate!
 4. Robica

  Te pup, e viata mea privată acolo, am comentat strict pe baza comentariului tău ca mi iau bataie pe afară dacă spun gluma aia, nu i bai, am auzit ca tu nu prea ieși din casă, asa mi s a șoptit în cască. @Zeldrislasă-i fratioare ca după vine replica aia ieftină "pupi în cur superiorul". @BIS aka OldNab sa vedem ce acțiuni iei pentru distribuirea vieții mele private pe un forum de Samp, dacă tot aici totul este sub control. Îți aștept explicațiile pe joc ție, Styler, legat de mai sus, încă odată, ți a prezentat și Sartor regulamentul. Edit: Nu mai aștept nimic, te a scos Sartor, salut!
 5. Robica

  @BIS aka OldNab reciteste inca odata te rog ce ti-a postat amicul, refuz sa mai raspund la atatea bazaconii, numai bine!
 6. Robica

  Mediocru sau nu, e doar un meme, insa cand te frustezi in urma unor lucruri spune pe game, aici apar problemele, baieti.
 7. Robica

  @BIS aka OldNab Pentru mine nu este la locul ei, nu comentezi in felul asta la un meme, pentru ce? Ma rog, nu stau sa ma cert si cu tine, ca stiu care-i treaba, treziti-va la realitate, zic. (f.c)
 8. De ce ai sters ba topicul? Voiam sa-i spun ceva aluia despre 'arta hazului sau fin' si ce a mai spus in carnatul ala. :)

   

  tenor-2.gif

  1. Robica

   Robica

   Mi-a stricat seara, intri putin pe joc si dai de cate un specimen de genul, nu-i bai, sa vezi cat misto pot sa fac eu :)) 

   Poti sa-i transmiti si pe aici.

  2. eB Zeldris

   eB Zeldris

   Nu inca. Vreau sa realizeze inca un eseu argumentativ. Oricum, n-am vazut pe nimeni sa se frusteze atat din pricina unui 'meme' pe sa:mp.

  3. Robica

   Robica

   Se frusteaza pentru ca m-am luat eu odata de el si ghici ce, l-am si iertat. Da vulpea pana nu ajunge la struguri, spune ca sunt acri.

 9. Robica

  E cazul sa nu intervii tu cu asemenea comentariu, gluma este facuta strict pentru sa-mp, pentru rpg1, nu ies pe strada sa povestesc unuia de v4, nu traiesc in joc. In plus, discutam noi legat de asta, ca vad ca baietia nu ti-a iesit din cap.
 10. Robica

  Daca iti place lasa si o reactie, nu doar comentariu "merge"
 11. Robica

  Atat am vrut, saru`mana . Closed.
 12. Robica

  Display Name: Robica Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Un manelist ceva, am mai avut una cu Mocanu da am pierdut-o (ex. Dani Mocanu, Salam) Tema (În caz că nu există o imagine): Am explicat mai sus Text: Fara text Dimensiuni: - Alte precizări: Mersi
 13. Robica

  Andrei, 12 ani, banat pentru s0beit:
 14. Salut Robica! Am avut RENT BIKE LV pe RPG3 si cu fuziunea mi a disparut.

  Dovada: https://imgur.com/a/ZKuWqQz

  Cand primesc banii pe el?

  1. Robica

   Robica

   Faci ticket.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.