imHulkk Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Cand vreau sa instalez java , imi apare chestia aia pe care apas `YES sau No` ,apas YES si nu se intampla nimic, nici in task menager nu apare.Screenshot (în caz că este necesar): Nu cred ca e nevoie.Alte precizări: Am windows 10 education, am un prieten cu acelasi windows si lui ii merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cade Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 Incearca sa dai un restart la PC, si dupa dai un install [click dreapta pe el, run as administrator]. Verifica daca ai luat versiune compatibila cu sistemul tau de operare [64/86 biti]. Verifica daca ai java deja instalat, daca ai windows 10 licentiat s-ar putea sa-si ia el elementele de baza. Ultiam solutie, incearca o versiune mai veche de java. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Au trecut 48 de ore fara răspuns, topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.