Jump to content

[B-ZONE BATTLE] DRE.JR VS MENTOSAN

drE jR
 Share

Recommended Posts

Numele meu : dre.jr

Numele celui provocat : mentosan

Tema luptei : http://img02.deviantart.net/228d/i/2015/230/a/c/arcade_hecarim_render_league_of_legends_by_viciousblue-d6j7jwf.png

Dimensiuni ( maxima/ minima ): cât vrei (semnătura)

Deadline time posting : 1 zi

Text: 1 text principal și unul secundar

v1: culori mult prea vibrante, clipping-ul de pe text urat, edge-urile sunt pixelate dar totusi a facut o treaba buna in scoaterea watermark-ului.

v2: un colorway mai placut, desaturat. edge-uri in continuare pixelate. aparent dizainarii nu stiu sa decupeze calumea o structura. puteati pune foarte putin blur sa mai ameliorati efectul asta urat.

totusi aleg V2.arata mult mai bine, chiar daca watermark-ul ala sta proptit in mijloc.

Votez v2, am observat o mică greșeală acolo, shape-ul de sus l-ai dus până în colț, cel de jos, l-ai uitat?

Ai ales un background simplu, nu te-ai complicat prea mult, îmi plac efectele folosite, la fel și textul.

V1, dacă puneai alt background, era mai ok, mult mai ok.

Hmm, mie personal imi e destul de greu sa iau o decizie in legatura cu acest battle.

La v1, textul e okey, imi place, dar ... bineinteles ca exista si acest "dar", nu ai flow in lucrare si nici integrare a renderului.

La v2 te-ai axat mai mult pe render si mai deloc pe background, ceea ce nu este bine si background-ul conteaza, imi place ceea ce ai reusit sa creezi, dar cam te repeti cu stilul asta si nu e bine, cam isi da lumea seama cui ii apartine lucrarea, cand lucrezi pe render, mereu te joci cu efectele si creezi ceva nou, diferit, nu e bine sa ai un stil exact pe render, pentru ca ajungi la acelasi rezultat, eu cel putin cand ma apuc sa lucrez pe render, nici nu stiu ce incep sa fac, dar ajung intr-un final la un rezultat, desigur ca iti poti face niste effecte bassic sa le aplici, dar compozitia mereu trebuie sa fie diferita...

Voi alege v2, pentru ca-mi place mai mult ceea ce ai facut cu renderul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.