Jump to content

Sondaj activitate admini

enzo

Sondaj activitate admini  

71 members have voted

1. 1. Credeti ca adminii sunt destul de activi in prezent? Aici includem atat rezolvarea problemelor jucatorilor cat si situatia cheaterilor

• Da
      29
    • Nu
      42
  2. 2. Credeti ca avem o echipa de admini destul de mare pentru a face fata numarului imens de probleme de pe server?

• Da
      35
    • Nu
      36

Recommended Posts

Am facut acest Poll din motive strict informative. Atat eu cat si alti membrii ai comunitatii suntem nemultumiti de activitatea si numarul redus al adminilor din echipa actuala. Prin acest topic nu intentionez sa deranjez nici un membru al echipei administrative, ba chiar din contra, daca un admin sau helper are un punct de vedere pe care ar vrea sa il impartasasca cu noi, sunt mai mult decat bine-veniti sa faca acest lucru.

Astept sa-si dea jucatorii cu parerea, ca degeaba ne toy plangem noi pe /c si /f ca nu-s admini de luni de zile la waruri, astept sa sesizeze conducerea ca e nevoie si de oameni noi in staff.

Dupa parerea mea jucatorii (in special mafiotii) se plang la war-uri ca nu sunt admini destul de competenti si activi sa baneze codatii. Cat despre problemele / jucatori / serverul in general fac o treaba buna. Multi ne-am dori o echipa de admini mai mare pe server al comunitatii, pentru a alege un admin Staff-ul care e responsabil are nevoie ca acel jucator sa indeplineasca niste criterii. Este doar opinia mea. 

Cred ca ai facut acest topic in special pentru acea problema cu reportul la war. O sa vreau sa spun ceva si despre asta, dar mai intai: ON Topic:

Adminii se descurca foarte bine la momentul actual cu rezolvarea tuturor acestor probleme, si da, sunt destul de activi in comparatie cu numarul lor mic. Aici trebuie sa-ti dau dreptate, sunt putini admini.

OFF Topic: 

Cum am mentionat mai sus, acest topic este creat in primul rand din cauza acelei probmele. Tin sa te anunt ca, adminii, chiar daca nu-ti raspund la report in timpul war-ului ( desi ar fi mai bine daca ar raspunde macar primului report : '' Ok, o sa ma uit pe el,  nu-l mai raportati '' ), acestia stau pe jucatori la war. Cat despre numarul imens de codati la war in comparatie cu cel minuscul de banati, aici nu e problema adminilor. Acestia pot sa-i prinda si ei pe fraierii aia care inca mai baga renko, no recoil, aimbot, chestii d-astea usoare, dar nu au ce sa faca in privinta noilor jucarii.

La momnetul actual, testele in pc ( testele TW ) sunt absolut nefolositoare, caci, cine este prins cu coduri la teste poate fi prins mult mai usor daca stai pe el in game. Si aici credeti ca e vina adminilor? Nuuu, nici pe-aproape, e doar vina jucatorilor. Cel putin 90% din mafioti sunt codati, cel putin 50% din jucatorii acestui server care citesc acest mesaj sunt codati, hai ca va stiu, daca ziceti ca nu sunteti codati va mintiti pe voi, macar nu mai ziceti nimic. Credeti ca e vina adminilor ca bagati voi sute de lei in buzunarele lui Rasta si Renko si cine se mai ocupa cu astea? Mentalitatea voastra duce la scaderea acestui server, faptul ca doriti sa trisati la un joc din 2004, facand viata amara mafiotilor curati pentru un patratel colorat care oricum nu e recunoscut decat de mafiotii serverului arata o mentalitate imatura, copilareasca, poate chiar nebuna a voastra. Asa-i: Body97. , Tase.Beleaua, Marioking, MAX.tun, champioN, bisCu.silent ( astia sunt doar banatii din VDT intr-o perioada de aprox. 14 zile ), Roice, Nimenidenicaieri. , .Cosmyn. , King ( sublider ) , (Bula) ( Din GSB - 14 zile ), si as fi pus si din Rifa, dar inca nu s-au activat. Da, am ceva cu aceste factiuni deoarece niciodata nu au jucat cinstit, in permanenta factiunile astea sunt pline de codati, de fiecare data cand au luat macar un oras au fost la 1 pas de a primi wipe din cauza numarului mare de banati.

Jos niste poze sa mai vedeti situatia actuala...

1 - 7. Suferinte by champioN si sNrobert, champioN codat infect, sNrobert nu a luat niciodata un oras fara sa distribuie coduri sau sa aduca alti codati ( D-aia i-a fost inlaturata si functia de lider Rifa acum 2 ani, nu stiu cum a luat iar, dar meh... )

8 - 10 Limbajul lui sNrobert de fata cu adminii, nu a primit nimic, mai mult, acum are si lider la Rifa, putearea banului si a pilei, tati.

11 si 12 se vede clar

13 Baiatul care-mi spunea sa stau in banca mea ca nu stiu ce, ala  care ma ameninta si radea cand ii ziceam sa lase codul o luat ban.

@Rake sunt sigur ca, din 60 de helperi, sigur se gasesc persoane care sa se incadreze in criteriile respective. Si da, mafiotii se plang cei mai des, nu pentru ca vrem sa-l vedem banat pe X-ulescu din mafia Y, ci pentru ca suntem cei mai expusi  codurilor, avem contact cu ele zilnic de la 8 la 10, si nu numai.

Topicul nu e facut exclusiv din nemultumirea activitatii la waruri, ci din dorinta de a arata conducerii insuficienta adminilor. E adevarat ca adminii actuali fac tot ce pot, dar 2-3 oameni la 4 waruri? Pentru ca da, sunt 2-3 admini la waruri, nu cred ca sunt multi admini 3-5 care intra la waruri, sa nu mai zic de rezolvarea problemelor playerilor, sarcina care este de obicei destinata adminilor 1 si 2. Nu invinuiesc adminii, pentru ca da, sunt foarte activi comparat cu numarul lor, si-mi place ca poti purta o conversatie libera cu ei, insa sunt putini comparat cu cererea si cu numarul jucatorilor. Ni se tot spune ca lupta impotriva codurilor si jucatorilor ce strica placerea jocului continua, si totusi numarul adminilor arata contrarul. Repet, nu e vina adminilor, pentru ca daca va uitati la Ban List, va pierdeti in banuri.

2 hours ago, GF iRazor said:

@Rake sunt sigur ca, din 60 de helperi, sigur se gasesc persoane care sa se incadreze in criteriile respective. Si da, mafiotii se plang cei mai des, nu pentru ca vrem sa-l vedem banat pe X-ulescu din mafia Y, ci pentru ca suntem cei mai expusi  codurilor, avem contact cu ele zilnic de la 8 la 10, si nu numai.

Topicul nu e facut exclusiv din nemultumirea activitatii la waruri, ci din dorinta de a arata conducerii insuficienta adminilor. E adevarat ca adminii actuali fac tot ce pot, dar 2-3 oameni la 4 waruri? Pentru ca da, sunt 2-3 admini la waruri, nu cred ca sunt multi admini 3-5 care intra la waruri, sa nu mai zic de rezolvarea problemelor playerilor, sarcina care este de obicei destinata adminilor 1 si 2. Nu invinuiesc adminii, pentru ca da, sunt foarte activi comparat cu numarul lor, si-mi place ca poti purta o conversatie libera cu ei, insa sunt putini comparat cu cererea si cu numarul jucatorilor. Ni se tot spune ca lupta impotriva codurilor si jucatorilor ce strica placerea jocului continua, si totusi numarul adminilor arata contrarul. Repet, nu e vina adminilor, pentru ca daca va uitati la Ban List, va pierdeti in banuri.

Si s-a trezit omul care sa concluzioneze nevoia de admini! Ca parca cei care se ocupa de server nu pot observa daca intr-adevar le lipseste o echipa mai mare, sper ca cei care isi "exprima parerea sincer" prin a vota "nu" sa nu primeasca admin niciodata.

In ultimele zile am dat destule /report-uri ca sunt codati pe la Paintball si evident nu a raspuns nimeni, in schimb aparea eveniment dupa eveniment facut de fiecare admin online in acel moment =D> sa nu mai zic ca la un moment dat erau vreo 5 kick-uri date la misto de un admin altor admini si la final si-a dat kick singur, deci cu distractia merge dar cu treaba... 

Ce e adevarat e adevarat, anul acesta din toate reporturile date de mine s-au raspuns doar 10% din ele si nu au fost rezolvate. Dupa cum a spus si Vectron, evenimente dupa evenimente si kick-uri date la misto in loc sa se rezolve niste reporturi. Stau copii pe la War/Paintball (mafioti adevarati cu skill in sange) cu cod si-mi spun ca joc de ceva ani si alte prostii care ii trec prin cap, dar cand il intreb de ce nu ia stun ma mai si intreaba ce e ala...

3 hours ago, Claudiu said:

Si s-a trezit omul care sa concluzioneze nevoia de admini! Ca parca cei care se ocupa de server nu pot observa daca intr-adevar le lipseste o echipa mai mare

Pai cine altcineva decat jucatorii? Conducerea nu da /report, conducerea nu are nevoie de un admin daca s-a nimerit sa dea intr-un bug, desi sunt sigur ca pana acum au observat golul din STAFF, poate exprimandu-ne si noi oful o sa vada ca marirea echipei este o necesitate care trebuie rezolvata cat mai repede.

40 minutes ago, GF iRazor said:

Pai cine altcineva decat jucatorii? Conducerea nu da /report, conducerea nu are nevoie de un admin daca s-a nimerit sa dea intr-un bug, desi sunt sigur ca pana acum au observat golul din STAFF, poate exprimandu-ne si noi oful o sa vada ca marirea echipei este o necesitate care trebuie rezolvata cat mai repede.

"Noi", deja ești lider de partid. Eventual ii votezi suspendarea in parlament lui Kelton.

Noi, jucatorii :) Nu mai fa din tantar armasar, am spus clar care e rostul topicului. Si ca ce chestie sa-l suspendam pe Kelton?:)) Administratie nu e facuta doar din Kelton ;)

1 hour ago, GF iRazor said:

Noi, jucatorii :) Nu mai fa din tantar armasar, am spus clar care e rostul topicului. Si ca ce chestie sa-l suspendam pe Kelton?:)) Administratie nu e facuta doar din Kelton ;)

Nu, dar administratia e facuta DE Kelton. Deci daca mananci rahat despre administratori, manaci rahat despre cel care i-a pus acolo unde sunt.

Daca nu cumva suntem un regim totalitar in care nemultumitii sunt pusi la zid si mancati de vii, sunt de parere ca cine vrea, poate sa-si exprime opinia. Si nu mananc rahat, iar spre deosebire de altii, cand ceva nu-mi convine strig, nu bag capu' in pamant si inghit.

@Claudiu si tu ce vrei sa zici? Ca sunt admini suficienti pentru 600 de playeri? Pai la ora 17 erau 0 admini. Oare de ce? Sunt comozi, lasa ca face altul, o gandire foarte buna cand la war-uri ala rupe invisible si dupa ce da clear pe turf da instant/q. Da /q de curat ce e si adminii il lasa asa, cu codul.

Just now, GF X3n0n said:

@Claudiu si tu ce vrei sa zici? Ca sunt admini suficienti pentru 600 de playeri? Pai la ora 17 erau 0 admini. Oare de ce? Sunt comozi, lasa ca face altul, o gandire foarte buna cand la war-uri ala rupe invisible si dupa ce da clear pe turf da instant/q. Da /q de curat ce e si adminii il lasa asa, cu codul.

Poate war-urile ar trebui scoase si inlocuite cu altceva.

Va tot plangeti ca "nu-s admini la waruri pt tw". Fratilor. Voi vreti daca e un /report pt cheats repede TW (nu conteaza ca trage ca ultima paleta). Normal ca dai /report, adminul se uita pe el daca trage bine, nu trage bine de loc, iar apoi nimereste si el odata din bulan, gata, nu se ocupa adminii. De la un timp va tot legati de admini, ca asa e in Romania, cautati doar motiv de cearta. Nu e o cearta, dar adminii sunt seriosi, activi si pot face fata "numarului mare de reporturi", pe RPG3 sunt vreo 5 admini on si nici un report, daca e un report, ala care il apuca chiar are bulan... 

Just now, Claudiu said:

Urate cuvinte aruncate celui care le-a inventat. In 2011 insemnau ceva, acum nu prea mai inseamna nimic.

Exact cum am zis, pentru tine nu inseamna nimic pentru multi inseamna ceva ok? vezi de treaba ta

@Duntex prietene, pentru tine o sa filemz la war-urile cu experimentatii din SP. Cand vine un neauzit cu invisible si curata o parcare. Ce zici de asta? Sau stai,cand e 7-7 juma de factiune ia crash, de ce?

Frumoasa mentalitate. Cum mie nu-mi place carnea de miel, eu zic sa-i eliminam pe toti si sa mancam cangur de paste, ce zici? Adica decat sa n-o mai mananc doar eu, las' sa n-o manance nimeni, ca doar cui ii pasa. Poate, in loc sa multumim 5 oameni si sa enervam 825(numarul total al mafiotilor de pe serverele RPG ale comunitatii), mai bine ii multumim pe aia multi, si aia 5 oricum nu-i nemultumim, ca nu-i deranjam cu nimic.

@Duntex dupa cum scrie atat sus cat si jos, aici e RPG1. Server cu ~700 jucatori activi zilnici si 11 admini level 1-3. Mie imi par putini, tie? Nu comparam cu alte servere ale comunitatii, unde sunt mai putini playeri. Pe serverul principal intotdeauna o sa fie diferit fata de oriunde altundeva.

@Claudiu si ma rog ce insemnau in 2011, cand B-Zone avea sub 500 de jucatori, de inseamna ceva atat de diferit acum? Jocu' tot joc ramane, tot pentru distractie e menit, sistemele sunt auxiliare, metode prin care se asigura distractia. Daca tot zici ca tu ai inventat warurile, de ce iti privesti inventia cu asa mare dispret? Ca-i prea multa lume careia ii plac, no?

Just now, GF iRazor said:

Frumoasa mentalitate. Cum mie nu-mi place carnea de miel, eu zic sa-i eliminam pe toti si sa mancam cangur de paste, ce zici? Adica decat sa n-o mai mananc doar eu, las' sa n-o manance nimeni, ca doar cui ii pasa. Poate, in loc sa multumim 5 oameni si sa enervam 825(numarul total al mafiotilor de pe serverele RPG ale comunitatii), mai bine ii multumim pe aia multi, si aia 5 oricum nu-i nemultumim, ca nu-i deranjam cu nimic.

@Duntex dupa cum scrie atat sus cat si jos, aici e RPG1. Server cu ~700 jucatori activi zilnici si 11 admini level 1-3. Mie imi par putini, tie? Nu comparam cu alte servere ale comunitatii, unde sunt mai putini playeri. Pe serverul principal intotdeauna o sa fie diferit fata de oriunde altundeva.

@Claudiu si ma rog ce insemnau in 2011, cand B-Zone avea sub 500 de jucatori, de inseamna ceva atat de diferit acum? Jocu' tot joc ramane, tot pentru distractie e menit, sistemele sunt auxiliare, metode prin care se asigura distractia. Daca tot zici ca tu ai inventat warurile, de ce iti privesti inventia cu asa mare dispret? Ca-i prea multa lume careia ii plac, no?

Bizon nu le avea in 2011, le-am donat ideea mai incolo putin, cand am iesit eu din bransa. Cand am spus ca ar trebui scoase (o afirmatie care oricum era ironica), ma refeream, evident, si inlocuite cu ceva mai bun. Unele lucruri mai trebuie si schimbate, iar problema codatilor nu o sa fie niciodata rezolvata oricat de mult admini ar fi, poate din contra, cu cat mai mult multi admini cu atat mai multe banuri aiurea, certuri => scaderi de jucatori.

@Throne, sunt mult mai bun de atat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.