Jump to content

Sondaj activitate admini

enzo

Sondaj activitate admini  

71 members have voted

1. 1. Credeti ca adminii sunt destul de activi in prezent? Aici includem atat rezolvarea problemelor jucatorilor cat si situatia cheaterilor

• Da
      29
    • Nu
      42
  2. 2. Credeti ca avem o echipa de admini destul de mare pentru a face fata numarului imens de probleme de pe server?

• Da
      35
    • Nu
      36

Recommended Posts

Scaderi de jucatori sunt oricum, aici insa e o cu totul si cu totul alta problema, nu are legatura nici cu situatia de fata, nici cu adminii. Si totusi de ce sa schimbi ceva ce ofera placere atator oameni? Nu inteleg sensul.

1 hour ago, GF X3n0n said:

@Duntex prietene, pentru tine o sa filemz la war-urile cu experimentatii din SP. Cand vine un neauzit cu invisible si curata o parcare. Ce zici de asta? Sau stai,cand e 7-7 juma de factiune ia crash, de ce?

Hai sa nu dam exemplu invisible deoarece se prinde foarte usor. Hai sa dam exemplu Aimbotul. De ce altii dau 3/3 ba frate, pe RPG4 nu rateaza aia deloc ma jur. Filmez 10 minute in care rupe tot gangul. Iar apoi ii fac post, vine cu motivul "Ma puteti lua la TW", e luat la tw, desigur hack fiind la 5e, nu ii gaseste nimic si nu primeste ban, de ce? Si altii care sunt nevinovati (be like me), sunt luati la teste cand fac la jobul de trucker, de ce?

Just now, GF iRazor said:

Scaderi de jucatori sunt oricum, aici insa e o cu totul si cu totul alta problema, nu are legatura nici cu situatia de fata, nici cu adminii. Si totusi de ce sa schimbi ceva ce ofera placere atator oameni? Nu inteleg sensul.

Codurile s-au dezvoltat prea mult si dupa spusele tale, confirmate de alti jucatori, incep sa nu mai ofere atata placere. Esti chiar prost? Plm.

@Duntex testele TW nu mai au nici un rost, odata cu dezvoltarea "tehnologiei" codurilor. Daca ai ceva experienta in SA:MP, respectiv mafii, iti e relativ usor sa depistezi cine are cod, cine cine are tinta in sange. Sunt in continuare de parere ca cine mai face teste TW cu "tehnologia" in vigoare, isi pierde timpul, mai ales la codurile pentru mafioti. La codurile pentru joburi e alta poveste pentru alta data. Si sa stii ca adminii nu actioneaza de capul lor, cum mi-a fost demonstrat acum mult timp, o fac prin aprobarea celor cu experienta, de aia avem admini de level mare, ca sa ii invete pe cei mici cum se face treaba astfel incat sa nu existe evenimente de unban, stergere de loguri, schimbare de sanctiuni, etc. din cauza greselilor adminilor noi.

@Claudiu stiu ca s-au dezvoltat, se pot lua moca de pe youtube ca tot taranu', si da, codurile stirbesc placerea jocului, dar conducerea ne asigura ca lupta impotriva lor e reala si continua, ni se dovedeste acest lucru prin sisteme care incearca sa tina pasul cu codurile, nu la nivel de control Team Viewer, ci la nivel de joc. Sisteme care depisteaza precizia gloantelor, rata de tragere, si multe altele. Insa persoanele care se folosesc de sistemele astea sunt intr-un numar prea putin, pe serverul nostru cel putin, pentru a le putea utiliza la potential maxim. Asta este exact motivul pentru care multi, nu numai eu, isi doresc activitate sporita din partea adminilor, metodele folosite stau la discretia conducerii. Pe om nu prea-l intereseaza cum face conducerea, numa' sa ii indeplineasca dorintele. Si totusi hai sa ne pastram limbajul la niste norme de bun simt, ok? Atata timp cat vad ca nimeni altcineva care a postat aici n-a recurs la limbaj colorat sau jigniri, ma astept ca nimeni sa n-o faca, asta desigur daca nu se doreste sistarea discutiilor de catre persoanele care au indatorirea de a calma spiritele pe forum.

1 minute ago, GF iRazor said:

@Duntex testele TW nu mai au nici un rost, odata cu dezvoltarea "tehnologiei" codurilor. Daca ai ceva experienta in SA:MP, respectiv mafii, iti e relativ usor sa depistezi cine are cod, cine cine are tinta in sange. Sunt in continuare de parere ca cine mai face teste TW cu "tehnologia" in vigoare, isi pierde timpul, mai ales la codurile pentru mafioti. La codurile pentru joburi e alta poveste pentru alta data. Si sa stii ca adminii nu actioneaza de capul lor, cum mi-a fost demonstrat acum mult timp, o fac prin aprobarea celor cu experienta, de aia avem admini de level mare, ca sa ii invete pe cei mici cum se face treaba astfel incat sa nu existe evenimente de unban, stergere de loguri, schimbare de sanctiuni, etc. din cauza greselilor adminilor noi.

@Claudiu stiu ca s-au dezvoltat, se pot lua moca de pe youtube ca tot taranu', si da, codurile stirbesc placerea jocului, dar conducerea ne asigura ca lupta impotriva lor e reala si continua, ni se dovedeste acest lucru prin sisteme care incearca sa tina pasul cu codurile, nu la nivel de control Team Viewer, ci la nivel de joc. Sisteme care depisteaza precizia gloantelor, rata de tragere, si multe altele. Insa persoanele care se folosesc de sistemele astea sunt intr-un numar prea putin, pe serverul nostru cel putin, pentru a le putea utiliza la potential maxim. Asta este exact motivul pentru care multi, nu numai eu, isi doresc activitate sporita din partea adminilor, metodele folosite stau la discretia conducerii. Pe om nu prea-l intereseaza cum face conducerea, numa' sa ii indeplineasca dorintele. Si totusi hai sa ne pastram limbajul la niste norme de bun simt, ok? Atata timp cat vad ca nimeni altcineva care a postat aici n-a recurs la limbaj colorat sau jigniri, ma astept ca nimeni sa n-o faca, asta desigur daca nu se doreste sistarea discutiilor de catre persoanele care au indatorirea de a calma spiritele pe forum.

Lasa politica pentru cerseala de functii, reciteste tot ce ai scris, uita-te putin in oglinda si da-ti seama cat rahat mananci. Pana atunci, esti prost. Salut.

Just now, GF iRazor said:

@Claudiu nu mai am nevoie de functii, mi-am dat seama ca nu functiile aduc bucuria jocului. Si stiu ce am scris, nu mananc rahat, vreau sa vad o schimbare, la fel ca multi altii.

S-a gasit Jesus sa vina si pe bizon, de cand il asteptam. Incearca sa nu mai imi dai mention-uri sau quote-uri ca nu prea vreau sa-ti mai gust rahatul. Sunt scarbit de prostie si curvasarie.

@Claudiu vad ca esti mai activ decat creatorul topicului aici, ai votat si ti-ai exprimat parerea, daca nu iti convine ce zice @GF iRazor te rog sa nu mai postezi aici deoarece faci doar off topic pentru posturi, gaseste alt loc sa faci asta.

Razor nu a zis ca vrea sa se scoata tot staff-ul sau ca vrea el sa fie noul administrator sau cine stie ce mai gandesti tu acum, a propus pur si simplu sa se mareasca echipa si a vrut sa atraga atentia asupra inactivitatii adminilor, care, dupa cum si kelton a zis-o, exista.

Daca pupati in fund nu o sa ajungeti nicaieri si nu o sa aveti mult cautatele functii, daca vreti sa ajungeti cineva implicati-va cu tot ce puteti si o sa primiti ocazia sa va afirmati.

Cat despre raspunsurile mele, nu are rost sa ascund faptul ca numarul adminilor este unul mic, chiar si fata de celelalte servere RPG si ca adminii actuali nu se ocupa tocmai cum trebuie de aceasta responsabilitate a lor, iar cei ce se ocupa nu pot rezolva toate problemele. Totusi puneti-va in locul lor (celor care isi dau inca interesul), nu poti in 4-8 admini in zile bune (vorbesc de numarul de admini online pe /admins la wars) sa stai pe aproximativ 300 de mafioti in acelasi timp, hai sa nu vedem doar partea goala a paharului si sa nu mai cautam motive sa dam in cap cuiva.

Inainte de a vorbi pe cineva de rau gandeste de 2 ori si nu mai cauta motive de off topic, acest lucru este o sugestie pentru tine, @Claudiu

4 minutes ago, GF RelaXx said:

@Claudiu vad ca esti mai activ decat creatorul topicului aici, ai votat si ti-ai exprimat parerea, daca nu iti convine ce zice @GF iRazor te rog sa nu mai postezi aici deoarece faci doar off topic pentru posturi, gaseste alt loc sa faci asta.

Razor nu a zis ca vrea sa se scoata tot staff-ul sau ca vrea el sa fie noul administrator sau cine stie ce mai gandesti tu acum, a propus pur si simplu sa se mareasca echipa si a vrut sa atraga atentia asupra inactivitatii adminilor, care, dupa cum si kelton a zis-o, exista.

Daca pupati in fund nu o sa ajungeti nicaieri si nu o sa aveti mult cautatele functii, daca vreti sa ajungeti cineva implicati-va cu tot ce puteti si o sa primiti ocazia sa va afirmati.

Cat despre raspunsurile mele, nu are rost sa ascund faptul ca numarul adminilor este unul mic, chiar si fata de celelalte servere RPG si ca adminii actuali nu se ocupa tocmai cum trebuie de aceasta responsabilitate a lor, iar cei ce se ocupa nu pot rezolva toate problemele. Totusi puneti-va in locul lor (celor care isi dau inca interesul), nu poti in 4-8 admini in zile bune (vorbesc de numarul de admini online pe /admins la wars) sa stai pe aproximativ 300 de mafioti in acelasi timp, hai sa nu vedem doar partea goala a paharului si sa nu mai cautam motive sa dam in cap cuiva.

Inainte de a vorbi pe cineva de rau gandeste de 2 ori si nu mai cauta motive de off topic, acest lucru este o sugestie pentru tine, @Claudiu

S-a trezit ciob de oala sparta sa-mi dea sugestii. Fix helperul care are toate interesele sa zica ca numarul de admini este scazut. :))

Coaie, serios, nu mai imi dati mention.

@Claudiu frate, sincer, cred ca ai probleme, probleme care nu se rezolva stand pe forum-uri sau pe server. Asta e opinia mea si nu te doare pe tine de ce este asta, daca te consideri mai destept ca restul du-te frate la o facultate si lasa jocul asta. Totusi, cum am zis, ai vazut ce am zis despre inactivitate, dar nu si ca am sustinut faptul ca sunt admini inca activi, mi se pare ca ori ai probleme cu vederea ori vezi doar ce vrei.

1 minute ago, GF RelaXx said:

@Claudiu frate, sincer, cred ca ai probleme, probleme care nu se rezolva stand pe forum-uri sau pe server. Asta e opinia mea si nu te doare pe tine de ce este asta, daca te consideri mai destept ca restul du-te frate la o facultate si lasa jocul asta. Totusi, cum am zis, ai vazut ce am zis despre inactivitate, dar nu si ca am sustinut faptul ca sunt admini inca activi, mi se pare ca ori ai probleme cu vederea ori vezi doar ce vrei.

M-ai prins, hai ca daca e imi chem si eu niste prieteni sa lase si ei niste review-uri, poate, poate, o dam de o tiganeala frumoasa. Taci dreq.

Da si nu, cateodata faceti bine adica ban-uri corecte iar cateodata raspunsul e "Banul ramane", banat fiind de un admin care nu stie ce e un cod si care n-a fost in viata lui in mafie sa simta adevarata smecherie, dar na, asta e, bun sau rau macar avem admini afk la wars :D

PROPUN CA ADMINII CU TRECUT IN MAFII SA SE OCUPE DE REPORT-URILE ETC SI NU CEI CARE AU STAT PRIN PASNICE TOATA VIATA LOR

SAU ALEGETI DRQ NISTE ADMINI DIN MAFII CU EXPERIENTA IN CODURI NU DE AIA CU RANK 5 IN MAFII DA EI SUFERA LA UN 3/3 FARA COD 

Am votat da si nu, pentru ca prea exagereaza, nu e mafie in care sa nu fie codat, si credeti-ma, este mai enervant un jucator care-si bate joc de tine decat unul care are teleport si face linistit curse la trucker, zic si eu..

3 minutes ago, OlandezuContDeForum said:

PROPUN CA ADMINII CU TRECUT IN MAFII SA SE OCUPE DE REPORT-URILE ETC SI NU CEI CARE AU STAT PRIN PASNICE TOATA VIATA LOR

SAU ALEGETI DRQ NISTE ADMINI DIN MAFII CU EXPERIENTA IN CODURI NU DE AIA CU RANK 5 IN MAFII DA EI SUFERA LA UN 3/3 FARA COD 

Adevarat graiesti Olanda

Sunt prea multi admini care n-au avut vreodata un loc in mafie pe merit, recent am facut un post unuia pentru aim dandu-mi secunda cu m4 din picioare, adminii imi raspund cu " nu primeste nimic ", poc, da Horror mesaj la Kelton, ia ratatu ala vacanta 30 de zile, asta pe rpg4,  cam asta-i diferenta, e aiurea rau, s-au ajuns toti.

@woodstar nup, cautam inca dreptatea ascunsa in pixeli :))

@PhaXSilentTSA B-ZONE, NU UITA, RENKO E AVEREA TA! De acord?:)) Am auzit ca dai magie in SP, adevarat? :>

Claudiule, daca tot iti doresti sa nu mai fi implicat in discutiile din topic, nu mai raspunde. Sunt multi membrii GF care au raspuns aici pentru ca acolo am dat eu linkul. Sunt desigur, dupa cum vezi si altii care-s nemultumiti, nu-s numa cei adusi de mine. Si nu i-am adus sa voteze nu, i-am adus sa isi dea cu parerea, ca pana la urma toti incercam sa ne distram. Sau.. cel putin asa se presupune. Uite, nici mention nu ti-am mai dat.

Ma bucur sa vad ca subiectul capteaza interes. Dati linkul mai departe sa isi spuna lumea parerea!

Alo alo alo, intrebarea este daca sunt suficient de activi admini/suficienti admini, nu daca stiu sau nu sa isi faca treaba. Cum a zis si kelton, daca baneaza pe oricine suspect de cod, nu va convine. Daca trece prin mai multe etape, intreaba mai multi admini si dupa baneaza un numar mult mai mic de jucatori suspecti, tot nu va convine ca cica nu sunt toti, daca sunteti asa de buni dati ba si idei, nu doar plangeri, propuneti o metodata care sa functioneze 100% daca va tot duce capul atat de tare si aveti atat timp liber sa cautati acul in carul cu fan.

1) Majoritatea  proștilor  care ajung admini stau pentru amarata aia de plata 5e înțelegeți? Mai fac si ei acolo 2-3 bănuri sa nu zică kelton ca-s inactivi.

2) Incep din ce in ce mai multi pasnici sa devina admini care sunt paraleli cu codurile si cum și-au luat 3/3 pack ban , mai zi CV.

3) Sunt activi adminii ma? Dmn mai bine va dădeați un set de palme peste gura aia care ați spus asta , pai bine ba ăștia rup secunda cu m4 si adminii fac evente , in loc sa stea pe ei.

4) Daca in 2020 apare gta 6 ,  pai hmm sa ne gândim noi cam când ar scoate ăștia gta 9 o sa scoată si cei de la b-zone acel anti-cheats.

@HG UltRaSs Promit ca atunci cand ajung admin 7 iti dau fondator :)

La prima am votat "da" pentru ca adminii se invart repede la report-uri de desync, nici pe aproape pentru cheateri. Sunt foarte multi, iar unii se filmeaza cu el de cand hau-hau si nu primesc nimic, nu stau sa-l zic ca dupa se da zmeu pe toata comunitatea.

A doua varianta e sigur cu "nu", deoarece adminii au si ei un raport de activitate ce si-l fac pe report-urile de desync si un slap o chestie pnm, nu pt cheateri. Daca sunt mai multi admini, inseamna ca se vor avanta in report-uri, urmand sa se bage si in cele de cheateri. Te iubb Kelton <3 <3 msssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.