Jump to content

Sondaj activitate admini

enzo

Sondaj activitate admini  

71 members have voted

1. 1. Credeti ca adminii sunt destul de activi in prezent? Aici includem atat rezolvarea problemelor jucatorilor cat si situatia cheaterilor

• Da
      29
    • Nu
      42
  2. 2. Credeti ca avem o echipa de admini destul de mare pentru a face fata numarului imens de probleme de pe server?

• Da
      35
    • Nu
      36

Recommended Posts

Nu mereu toti adminii sunt activi pe joc insa frate gandeste-te ca acei admini in momentul in care tu sau alt jucator cere ajutor este pe forum si rezolva ceva, pe website, ajuta scripterii cu niste teste a noilor update-uri, acum na. Fiecare cu parerea sa.

@iKoppen2k17 adminii level 1 nu au nici o indatorire pe site/forum. Din pacate insa, acea "ramura" a staffului care se ocupa exclusiv de joc lipseste in cazul nostru. Daca va uitati pe site, adminii level 2 au primit indatorirea de a raspunde la Complaints, nu fiindca au o activitate monumentala, ci fiindca nu are cine sa raspunda. Adminii level 3+, inclusiv level 3, au indatoriri preponderent pe site/forum, de la ei n-am pretentia sa stea pe codati sau sa ma scoata din vreo textura in care am intrat, etc, spre deosebire de adminii level 1-2.

Sunt relatii.. Escobar a luat 69 de turfuri cu o factiune plina de codati, si pana sa se sesizeze adminii si sa inceapa sa dea banuri, au trecut saptamani.

4 hours ago, GF iRazor said:

adminii level 1 nu au nici o indatorire pe site/forum. Din pacate insa, acea "ramura" a staffului care se ocupa exclusiv de joc lipseste in cazul nostru. Daca va uitati pe site, adminii level 2 au primit indatorirea de a raspunde la Complaints, nu fiindca au o activitate monumentala, ci fiindca nu are cine sa raspunda. Adminii level 3+, inclusiv level 3, au indatoriri preponderent pe site/forum, de la ei n-am pretentia sa stea pe codati sau sa ma scoata din vreo textura in care am intrat, etc, spre deosebire de adminii level 1-2.

Sunt relatii.. Escobar a luat 69 de turfuri cu o factiune plina de codati, si pana sa se sesizeze adminii si sa inceapa sa dea banuri, au trecut saptamani.

Da frate, am inteles, ai dreptate acum na, fiecare cu parerea sa.

Am dat "report post" diin neatentie, moor :)))

On 6/6/2017 at 8:36 AM, GF BigDevil ZuZ said:

Cred ca ai facut acest topic in special pentru acea problema cu reportul la war. O sa vreau sa spun ceva si despre asta, dar mai intai: ON Topic:

Adminii se descurca foarte bine la momentul actual cu rezolvarea tuturor acestor probleme, si da, sunt destul de activi in comparatie cu numarul lor mic. Aici trebuie sa-ti dau dreptate, sunt putini admini.

OFF Topic: 

Cum am mentionat mai sus, acest topic este creat in primul rand din cauza acelei probmele. Tin sa te anunt ca, adminii, chiar daca nu-ti raspund la report in timpul war-ului ( desi ar fi mai bine daca ar raspunde macar primului report : '' Ok, o sa ma uit pe el,  nu-l mai raportati '' ), acestia stau pe jucatori la war. Cat despre numarul imens de codati la war in comparatie cu cel minuscul de banati, aici nu e problema adminilor. Acestia pot sa-i prinda si ei pe fraierii aia care inca mai baga renko, no recoil, aimbot, chestii d-astea usoare, dar nu au ce sa faca in privinta noilor jucarii.

La momnetul actual, testele in pc ( testele TW ) sunt absolut nefolositoare, caci, cine este prins cu coduri la teste poate fi prins mult mai usor daca stai pe el in game. Si aici credeti ca e vina adminilor? Nuuu, nici pe-aproape, e doar vina jucatorilor. Cel putin 90% din mafioti sunt codati, cel putin 50% din jucatorii acestui server care citesc acest mesaj sunt codati, hai ca va stiu, daca ziceti ca nu sunteti codati va mintiti pe voi, macar nu mai ziceti nimic. Credeti ca e vina adminilor ca bagati voi sute de lei in buzunarele lui Rasta si Renko si cine se mai ocupa cu astea? Mentalitatea voastra duce la scaderea acestui server, faptul ca doriti sa trisati la un joc din 2004, facand viata amara mafiotilor curati pentru un patratel colorat care oricum nu e recunoscut decat de mafiotii serverului arata o mentalitate imatura, copilareasca, poate chiar nebuna a voastra. Asa-i: Body97. , Tase.Beleaua, Marioking, MAX.tun, champioN, bisCu.silent ( astia sunt doar banatii din VDT intr-o perioada de aprox. 14 zile ), Roice, Nimenidenicaieri. , .Cosmyn. , King ( sublider ) , (Bula) ( Din GSB - 14 zile ), si as fi pus si din Rifa, dar inca nu s-au activat. Da, am ceva cu aceste factiuni deoarece niciodata nu au jucat cinstit, in permanenta factiunile astea sunt pline de codati, de fiecare data cand au luat macar un oras au fost la 1 pas de a primi wipe din cauza numarului mare de banati.

Jos niste poze sa mai vedeti situatia actuala...

1 - 7. Suferinte by champioN si sNrobert, champioN codat infect, sNrobert nu a luat niciodata un oras fara sa distribuie coduri sau sa aduca alti codati ( D-aia i-a fost inlaturata si functia de lider Rifa acum 2 ani, nu stiu cum a luat iar, dar meh... )

8 - 10 Limbajul lui sNrobert de fata cu adminii, nu a primit nimic, mai mult, acum are si lider la Rifa, putearea banului si a pilei, tati.

11 si 12 se vede clar

13 Baiatul care-mi spunea sa stau in banca mea ca nu stiu ce, ala  care ma ameninta si radea cand ii ziceam sa lase codul o luat ban.

Din pomelnicul tau de mai sus, vad ca esti un copil batut in cap cu scandura de 25. Si iti recomand sa folosesti aceasta cravata Imagini pentru spanzuratoare

ON: Voi toti sustineti ca ''adminii nu-si fac treaba'', lucru sustinut de voi prin apasarea constanta a tastei HOME si bifarea a tot ce inseamna cod. Culmea e sa aud codati ce nu tin arma corect in maini, dar au cod deja sa-i ''invete'', ce continua sa foloseasca un limbaj destul de necivilizat. Curati sunt 100, codati 10000, cum sa faci fata?

@Eldar Ce e ma, iti vazusi prietenii la zid si vrei sa-i aperi pe codatii astia infecti? Hai mars ma. Comentezi tu de codati in timp ce ai in lista de prieteni jumatate din cei mai mari codati pe care i-a avut serverul asta vreodata. Fa pasi, te rog, sesizez ca te doare adevarul. Poate te vad si pe tine in curand pe lista de banati sa vezi ce ma rad.

7 hours ago, GF BigDevil ZuZ said:

@Eldar Ce e ma, iti vazusi prietenii la zid si vrei sa-i aperi pe codatii astia infecti? Hai mars ma. Comentezi tu de codati in timp ce ai in lista de prieteni jumatate din cei mai mari codati pe care i-a avut serverul asta vreodata. Fa pasi, te rog, sesizez ca te doare adevarul. Poate te vad si pe tine in curand pe lista de banati sa vezi ce ma rad.

'ce ma rad'... Doamne... Ia dracu un Dex si da-ti cu el in cap pana se rupe, poate intra ceva. Stai tu calm ca sunt sanse mici, spre 0 sa ma vezi pe mine banat...

nu incerc sa apar pe nimeni, nu-i cunosc personal.

ON: Vine bacul, examenul, adminii nu isi Mai pot rupe atat de mult din timp, aici facand referire la nefericitii...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.