Adrian28 Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Un serial-prequel John Wick se află în dezvoltare, iar regizorul francizei, Chad Stahelski a declarat recent că acțiunea din acesta va fi centrată pe hotelul The Continental și că există o șansă ca Keanu Reeves să-și preia rolul din filme. Stahelski a spus că The Continental va explora "lumea misterioasă, cool, Wick-iană și magică" din filme și se va axa pe lanțul de hoteluri care servesc ca teritoriu neutru pentru ucigașii plătiți. "Au [Lionsgate] o structură cu adevărat bună," a spus Stahelski. "E foarte legat de filme și este despre hotelurile Continental din toată lumea; despre anumite persoane care intră în această lume și ce întâmplă cu acestea acolo, ceea ce este destul de cool. Cred că lumea e foarte mare și tot ce am auzit despre ea e numai de bine, iar studioul [Lionsgate] este foarte încântat și bine pregătit." În John Wick: Chapter 2 am aflat de imperiul vast al Continental, unde este interzis la dispute între asasini și unde Wick (Reeves) încalcă acest legământ care duce către John Wick: Chapter 3. Oricum, dacă Reeves va apărea în serial, nu va avea rol principal. "Cred că-și va face apariția," a explicat Stahelski. "Face parte din această lume, dar serialul nu este despre John Wick." Atât John Wick cât și continuarea, John Wick: Chapter 2 s-au bucurat de succes la Box-Office dar și pe Blu-ray, DVD și on-demand, Reeves făcând un rol de zile mari, iar acțiunea este la ea acasă și se măsoară în gloanțe trase pe minut și numărul victimelor făcute de acestea. sursă: ign.ro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEET Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts