Jump to content

NEW - Modificări în facțiuni și reguli. Detalii aici.
Despre problemele recente de pe servere puteți citi aici.

 

Adrian28

Social Media
 • Content count

  4547
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Adrian28 last won the day on March 28

Adrian28 had the most liked content!

Community Reputation

2134 Legendary

About Adrian28

 • Rank

 • Birthday 05/28/1997

Contact Methods

 • Website URL
  http://adrian28x.tumblr.com/
 • Skype
  adrian28x - spuneți-mi cine sunteți și de ce mă adăugați
 • Steam ID
  steamcommunity.com/id/adrian28

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ploiești

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  Adrian28

Recent Profile Visitors

19871 profile views
 1. Câștigătorul ediției a șasea este: @Aqqua S4F felicitări! Contactează-mă în joc pentru a-ți transfera banii. Concursul ia o pauză pentru o perioadă nedeterminată.
 2. @KroGeN S4F Nu-i locul corect. @MariussixTm & @YAHOVA încă mai aveți șanse de câștig.
 3. Câștigătorul ediției a șasea este: @KroGeN S4F, felicitări! Contactează-mă în joc pentru a-ți transfera banii. __________________________________________ EDIȚIA #8 ● Găsește locația din următoarea poză: https://i.imgur.com/7NHLf4m.png Hint: Drum principal în LS Premiul: 100.000$ Model de postare: Nickname: Poză:
 4. Câștigătorul ediției a șasea este: @Fleskes, felicitări! Contactează-mă în joc pentru a-ți transfera banii. __________________________________________ EDIȚIA #7 ● Găsește locația din următoarea poză: https://i.imgur.com/xGQWuz9.jpg Hint: În interiorul zonei roșii: https://i.imgur.com/7bkKIfN.png Premiul: 100.000$ Model de postare: Nickname: Poză:
 5. Câștigătorul ediției a cincea este: @Aqqua S4F, felicitări! Contactează-mă în joc pentru a-ți transfera banii. __________________________________________ EDIȚIA #6 ● Găsește locația din următoarea poză: https://i.imgur.com/1b1yVZE.jpg Hint: Vestul LS-ului Premiul: 100.000$ Model de postare: Nickname: Poză:
 6. Câștigătorul ediției a patra este: @AIM RoLLz, felicitări! __________________________________________ EDIȚIA #5 ● Găsește locația din următoarea poză: https://i.imgur.com/FmvuQJA.jpg Hint: Clan zone LS Premiul: 100.000$ Model de postare: Nickname: Poză:
 7. Vrei 100.000$ pe RPG1? Participă acum la ultima ediție din "Găsește Locația" - https://forum.b-zone.ro/topic/405188-găsește-locația-find-the-spot/?tab=comments#comment-6195386

   

 8. Câștigătorul ediției a treia este: @ExYn, felicitări! __________________________________________ EDIȚIA #4 ● Găsește locația din următoarea poză: https://i.imgur.com/6zyUKMv.jpg Hint: Est-ul LS-ului. Premiul: 100.000$ Model de postare: Nickname: Poză:
 9. Câștigătorul ediției a doua este: @PeeWee, felicitări! __________________________________________ EDIȚIA #3 ● Găsește locația din următoarea poză: https://i.imgur.com/lxiK90q.jpg Premiul: 100.000$ Model de postare: Nickname: Poză:
 10. Câștigătorul primei ediții este: @qazdawn! Felicitări! __________________________________________ EDIȚIA #2 ● Găsește locația din următoarea poză: https://i.imgur.com/000Ko4W.jpg Hint: În jurul LSSI HQ Premiul: 100.000$ Model de postare: Nickname: Poză:
 11. Nick in joc: Adrian28 Nick pe forum: Adrian28 Level: 95 Factiune: SFPD Parere despre event: Frumos Raspuns: Washington Alte precizari: -
 12. Vrei 100.000$ pe RPG1? Participă acum la un nou eveniment pe forum: https://forum.b-zone.ro/topic/405188-găsește-locația-find-the-spot/

   

 13. EDIȚIA #1 ● Găsește locația din următoarea poză: https://i.imgur.com/TavVLw7.jpg Premiul: 100.000$ Model de postare: Nickname: Poză: Succes tuturor!
 14. Salut B-Zone! Văzând că nu prea mai sunt evenimente în desfășurare pe forum de ceva timp m-am gândit să preiau un tip de eveniment care mi-a plăcut foarte mult înainte, și anume Găsește locația / Find the spot. În ce constă acest eveniment pentru cei care nu cunosc? Simplu: O dată pe zi voi posta în acest topic o poză făcută pe serverul de SA:MP RPG1 într-o anumită locație mai strânsă și nu chiar ușor de identificat din prima. Ce trebuie să faceți voi? După ce postez o ediție nouă, voi postați tot în acest topic, după modelul pe care o să-l postez mai jos, o poză cu voi, pe serverul de SA:MP, în aceeași locație ca și în poza mea. Pentru a avea șanse cât mai mari de câștig, poza voastră trebuie să fie cât mai asemănătoare cu a mea, aceeași poziție, același unghi. La edițiile cu o locație mai grea de găsit o să ofer și un mic indiciu. Mici reguli: * Poza trebuie să conțină numele și serverul de jos. Imaginea nu trebuie editată. * Trebuie să reproduceți poza făcută de mine, să fie cât mai asemănătoare cu a mea, aceeași poziție, același unghi, nu din mașină sau de la distanță. Nu țin cont de rezoluție sau alte modificări asupra jocului. * Odată începută ediția aveți voie să postați o singură dată. Nu aveți voie să editați postarea după mai mult de 5 minute de la postare. * Nu faceți postări aiurea ce n-au legătură cu participarea la concurs, dacă aveți vreo întrebare/critică/sugestie mi-o puteți transmite printr-un mesaj privat sau direct în joc. * Imaginea trebuie încărcată pe imgur.com. PREMIUL: 100.000$ pe ediție. Modelul de postare pentru a participa: Nickname: Poză: Prima ediție o să înceapă într-o postare ulterioară. Succes tuturor!
 15. * Nume: Adrian28 * Departamentul din care fac parte: San Fierro Police Department * Rang: 6 (Assistant Chief) * Ma înscriu în tombola: Da * Contribui la premiu cu: - * Dovada [/transfer]: - * Număr participant: 35 * Alte precizări: Succes cu tombola.
×