Jump to content

B-Zone Tv - Interventie Riscanta!

Blade
 Share

Recommended Posts

Titlul Clipului : Interventie Riscanta

Gen: Actiune

Durată: 7:24

Data lansării: 29.08.2010

Scurtă prezentare: O familie ( dealeri de droguri ) dupa terminarea unei afaceri sunt prinsi de politie, restul..in film!

Precizari : Este primul meu clip si m-am straduit cat am putut eu sa iasa bine...imi cer scuze pentru cele 2 greseli la scris, am incercat sa le repar, dar nu am putut.. WATCH IN 480P

Link catre clip :

Edited by F4L Blade

Ahaaaaa deci sa inteleg ca eu nu te-am ajutat ? bineeeeee

Oricum a iesit dragut, peste asteptari mai ales ca e primul film cum ai spus-o si tu ...

In fine .. Faza tare la sfarsit eu cu illusion il aducem pe smith eu in swat el in rancher si la sfarsit plecam invers =))

Foarte tare a iesit:)) sunt si eo pe acolo,sunt ala care ia curba cu drift cu turismo negru,de la cabana aia :X=D>

Bv Blade pentru primu film e bine dar numai datorita calitati mele de actor a iesit filmu asa frumos :)) ,Glumesc,bv!

Nu pot sa spun ca nu e frumos ...e frumos ...dar lucraza la text ...si sunt mai multe detali care care trebuiesc lucrate ...

Oricum GJ all team

faza cand mafiiotii sau ce sunt ii ajuta tragand in cops e cam aiurea ...

cops sa inteleg ca nu si`au dat seama de atac si au mers mai departe?

in loc sa se dea jos pentru a le lua duh'urile

E frumos pentru inceput

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.