christiaN Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 (edited) SOTW Number: 26 Tema: Render | Stock Dimensiuni: Minim 300x100, maxim 450x220. Se accepta si semnaturi verticale. Puteti folosi orice stock / render ce implica tema precizata. Informatii suplimentare: 1. Cititi regulamentul inainte de a trimite lucrarile 2. Lucrarea nu trebuie sa contina numele vostru pe ea, doar: B-Zone SOTW #25 (textul nu este obligatoriu "B-Zone SOTW #25", dar trebuie sa contina neaparat "SOTW".) 3. Castigatorul va primi ca premiu urmatorul banner: + 30 de puncte SOTW. Aveti timp sa trimiteti lucrarile prin PM Aici pana Miercuri, 01.09.2010, ora 12:00. Edited August 30, 2010 by Smith™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted August 31, 2010 Author Share Posted August 31, 2010 1# 2# 3# 4# 5# 6# START VOTE! Juriul este format din: Christian Smith™ Bebell AllexFTW radiKal NightFury Cei ce voteaza in afara acestui juriu vor primi warn up + suspend. Aveti timp sa votati pana Sambata, 04.09.2010, ora 00:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllexFTW Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Vote#3. Culori bine alese la fel ca si backgroundul creat de altfel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted August 31, 2010 Author Share Posted August 31, 2010 Votam lucrarea 2, pacat de text. Vote 3# ! Frumos, imi place cum a lucrat. Textu putea sa fie mai lucrat. Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Sa le luam pe rand: Lucrarea 1: E prea simpla, nu prea are nimic, mergea mai mult lucrata. Lucrarea 2: Acelasi stil (nu mai zic al cui ) Tot plus-urile alea bagate in baloane, doh Puteai sa faci ceva cu textul ala. In fine. Lucrarea 3: E categoric cea mai buna, un vertical de exceptie. Flow, integrare super, text bun Lucrarea 4: Cine face lucrarile astea? o.o Lucrarea 5: E ok, lightning destul de bun, flow , textul mergea mai lucrat dar e ok O lucrare buna. Lucrarea 6: E bunicica, insa parca-mi pare prea simpla, nustiu, nu prea ma atrage. In concluzie sunt lucrari bune, mai mult sau mai putin, dar votul meu merge la Lucrarea 3. Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 pff nu sunt foarte stralucite. Votez lucracrea nr 3 efecte frumusele , culori placute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Lucrearea 1: Nu-mi place efectul de ripple. Lucrearea 2: E frumoasa,dar m-am plicitsit de efectele alea. Lucrearea 3: Are potential,dar nu sunt integrate chiar bine efectele. Lucrearea 4: Lucrearea 5: Nu arata bina dunga aia si renderul e turtit. Lucrearea 6: Nice GM,dar renderul nu e integrat. Votez Lucrearea 6:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightFury Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Bataie mare intre 2 si 3 , dar totusi la 3 a stiu cum sa integreze c4d bine , dar nu trebuia sa mia pui si plusurile . Vote 3 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 STOP VOTE ! Winner "ClouD" Banner: Lucrarea: Locul 2 "JustMed" Lucrarea: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts