Jump to content

Problema Virus

Share

Recommended Posts

Nume: Maldior

Varsta: 17

Ce problema ai?: Este vorba despre un virus care este detectat de nod32 sub numele de New_HeurPE

O scurta descriere a situatiei: Nu stiu sigur de unde am acest virus dar am observat mai multe manefestari:

-Se inchide PC-ul singur

-Apare celebrul "blue screen of death"

-Imi deleteaza programe.

-Face "calluri" aiurea pe mess.

-Daca incerc sa il detectez cu ajutorul unui anti-spyware se stinge si nu mai pot sa il aprind in jur de 15 minute.

-Anti-virusul il detecteaza dar il mentine in carantina si nu pot sa il sterg.

Screenshot:-

Alte precizari: Am mai adaugat un cooler si mentin unitatea curata dar nu ajuta in privinta stingerilor care sunt din ce in ce mai dese.

Edited by Maldior

Dupa mine ai avea 2 variante:

Prima , cea recomandabila si cred ca si functionala este sa intri instart>All programs>accessories>System tools>system Restore , Ce face aceasta chestie ? pai iti da PC-ul "cu cateva zile in urma" , tu acolo trebuie sa selectezi o zi sau doua inainte de ziua in care ai luat acest virus si acesta ar trebui sa dispara :)

A doua si cea de urgenta este sa iti reformatezi PC-ul daca nu functioneaza prima varianta :)

Succes !

Edited by Maverick

Nu stiam ca restore rezolva virusi dar cu ocazia asta am gasit alta problema: Nu pot sa selectez nici o alta data inafara de cea actuala.

Any advice?

Edited by Maldior

pai e si normal ca nu merge system restore daca nu ai facut pentru TIME restore,intelegi tu?se seteaza intr-o zi,dupa,peste cateva daca ai prob,dai restore,dar nu iti repara PC de virusi.

Obtiuni : reformatareaza hard-disk-ului,altceva nu ai ce face

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.