Nume Ironic Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 (edited) Nume: Maldior Varsta: 17 Ce problema ai?: Este vorba despre un virus care este detectat de nod32 sub numele de New_HeurPE O scurta descriere a situatiei: Nu stiu sigur de unde am acest virus dar am observat mai multe manefestari: -Se inchide PC-ul singur -Apare celebrul "blue screen of death" -Imi deleteaza programe. -Face "calluri" aiurea pe mess. -Daca incerc sa il detectez cu ajutorul unui anti-spyware se stinge si nu mai pot sa il aprind in jur de 15 minute. -Anti-virusul il detecteaza dar il mentine in carantina si nu pot sa il sterg. Screenshot:- Alte precizari: Am mai adaugat un cooler si mentin unitatea curata dar nu ajuta in privinta stingerilor care sunt din ce in ce mai dese. Edited August 30, 2010 by Maldior Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 (edited) Dupa mine ai avea 2 variante: Prima , cea recomandabila si cred ca si functionala este sa intri instart>All programs>accessories>System tools>system Restore , Ce face aceasta chestie ? pai iti da PC-ul "cu cateva zile in urma" , tu acolo trebuie sa selectezi o zi sau doua inainte de ziua in care ai luat acest virus si acesta ar trebui sa dispara A doua si cea de urgenta este sa iti reformatezi PC-ul daca nu functioneaza prima varianta Succes ! Edited August 30, 2010 by Maverick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirtz Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Prima varianta este doar pentru cazuri de urgenta, iti da PC-ul cu cateva zile inapoi , dar nu e foarte sigura , iti recomand formatarea PC-ului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nume Ironic Posted August 30, 2010 Author Share Posted August 30, 2010 (edited) Nu stiam ca restore rezolva virusi dar cu ocazia asta am gasit alta problema: Nu pot sa selectez nici o alta data inafara de cea actuala. Any advice? Edited August 30, 2010 by Maldior Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 pai e si normal ca nu merge system restore daca nu ai facut pentru TIME restore,intelegi tu?se seteaza intr-o zi,dupa,peste cateva daca ai prob,dai restore,dar nu iti repara PC de virusi. Obtiuni : reformatareaza hard-disk-ului,altceva nu ai ce face Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nume Ironic Posted August 30, 2010 Author Share Posted August 30, 2010 Ok, am inteles care e treaba.O sa formatez pc-ul. You may close it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Ok, am inteles care e treaba.O sa formatez pc-ul. You may close it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts