Jump to content

B-Zone - STAFF LIFE

BonZy.

Recommended Posts

M-am gandit sa filmez pe RPG 1 , Helper life si Leader Life (Viata unui Lider si viata unui Helper) + voi filma cand voi mai merge pe wanted sau voi face evenimente.

Voi filma cand voi raspunde reclamatilor, aplicatilor, sfaturilor (nelamuriri membrii), cand voi sanctiona, cand voi da clear la Faction Warns, cand voi da rang up, activitati, antrenamente - LIDER

Voi filma cand voi raspunde la  helpme-uri, voi prezenta serverul cat si sistemele noastre playerilor cu nivel cuprins intre 1 - 10 (brief) si cand voi accepta evenimente si le voi supraveghea - HELPER

Din pacate, admin nu am. Daca voi fii vreodata promovat la functia de Admin, voi promite ca voi filma si la functia de Admin (voi filma discret deoarece nu pot filma orice acolo).

Canalul meu :  https://www.youtube.com/channel/UCqPbavGvHWAmESTBUclYGWQ

Accept orice discriminare din partea voastra ! 

--Nu filmez pentru concurenta sau pentru abonati, ci pentru a le arata playerilor, ce are de facut un Helper si un Lider pe serverele B-Zone.

PS : Sunt incepator  la dastea cu youtube :))  :D 

Nu uitati de Like  !

SPOR LA JOC ! 

Foarte frumos, BonZy, apreciez că eşti deschis şi vrei să împărtăşeşti activităţile tale, cele de lider şi de helper cu noi toţi pentru a căpăta experienţă şi cine ştie, poate cândva să ne aflăm în locul tău şi să ne folosească aceste informaţii.

• robica locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.