Flavius222 Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 Salut, deci am o problema destul de mare. Cand intru pe joc si ma duc la paint, sa ma joc. Tinta mea este la sensibilitatea 1, adica o liniuta. Cand vreau sa trag, imi merge normal mouse-ul in dreapta, stanga. Dar cand vreau sa ridic umpic la nivelul capului, acesta se duce, parca ai zice ca am sensibilitatea la maxim, dar defapt este la prima liniuta. Daca m-ati putea ajuta cu niste sfaturi. Nu stiu daca este din cauza mouse-ului sau din cauza Gta-ului. Multumesc anticipat pentru ajutor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 2 hours ago, Flavius222 said: Salut, deci am o problema destul de mare. Cand intru pe joc si ma duc la paint, sa ma joc. Tinta mea este la sensibilitatea 1, adica o liniuta. Cand vreau sa trag, imi merge normal mouse-ul in dreapta, stanga. Dar cand vreau sa ridic umpic la nivelul capului, acesta se duce, parca ai zice ca am sensibilitatea la maxim, dar defapt este la prima liniuta. Daca m-ati putea ajuta cu niste sfaturi. Nu stiu daca este din cauza mouse-ului sau din cauza Gta-ului. Multumesc anticipat pentru ajutor! Scade sensibilitatea mouse-lui din setările calculatorului, ai un model de respectat, topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.