DavidD ToV Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 (edited) Display Name: Dev Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Nu am mai avut. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/72Ljf (Sper sa mearga). Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: As vrea daca se poate, pe aceeasi poza sa scrie o data doar "Dev", iar a doua oara "Dev" si "Rpg1.B-Zone.Ro" (Sper sa nu se considere Avatar / Avatar asa cum am citit in regulament.) Dimensiuni: Voi stiti mai bine. Alte precizari: Multumesc mult! (P.S.: Daca nu se poate sa se faca doua avatare asa cum am sperat, raman doar la cel cu "Dev" si "Rpg1.B-Zone.Ro" Edited July 14, 2017 by Dev Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 prietene, nu-mi place stock-ul ales de tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidD ToV Posted July 14, 2017 Author Share Posted July 14, 2017 (edited) Scuza-ma pentru replay, dar cui nu ii place Cara Delevigne? Multumesc frumos oricum pentru avatar. Edit: Mai astept totusi si alte pareri. Edited July 14, 2017 by Dev Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Prietene, nu toți au aceleași preferințe ca și tine. Dacă tot îți place de această persoană, puteai găsi un stock decent. Nu mizeria asta. Vrei avatar decent? Dă-ne un stock decent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidD ToV Posted July 14, 2017 Author Share Posted July 14, 2017 Ai dreptate, imi cer scuze. Am schimbat fotografia cu alta mai decenta. Imi pare rau pentru eventualele neplaceri aduce tie @Editu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 (edited) Aceeași mizerie de stock. Cel mai probabil topicul va fi închis pentru modificarea primului post din topic după un anumit timp. Edited July 14, 2017 by Editu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidD ToV Posted July 14, 2017 Author Share Posted July 14, 2017 Imi pare rau daca si asta te-a deranjat. Voi reveni cu o alta cerere peste 3 zile, daca asa a fost sa fie. Credeam ca nu ar trebui sa fie o problema cu asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowyy Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 Closed + interdictie 3 zile pentru editarea postului principal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts