Jump to content

Sa lasam ura in spate.

Ultra Dinamo

Recommended Posts

Astazi sa lasam ura in urma , pentru cei din mafii , va rog , impacati-va , stergeti semnaturile care pot jigni alte mafii , cereti-va iertare de la inamici vostri . Lideri sunt bineveniti sa faca pace in acest topic . Un om cu adevarat destept isi va cere iertare inainte ca dusmanul sau sa isi ceara iertare.

Eu nu inteleg un lucru! De ce tot timpul CUNEO? Orice lider , orice membri ar fi acolo tot Cuneo e de vina!

Nu e vina lor ca sunt Dm'isti si injura , e vina celorlalti , cand s-a schimbat liderul , erau cuminti , dar ei s-au purtat cu ei la fel ca si cum nu s-a schimbat liderul , iar ei s-au adaptat la stilul asta de viata , sa fie cei mai inraiti , daca vroiati sa se schimbe trebuia ca voi , celelalte mafii sa va schimbati. Got it?

As vrea sa imi cer iertare fata de toti pe care i-am suparat, in special XTYPE sincer imi pare foarte rau ca m-am purtat urat cu tine pe fun, cred ca acum este ocazia sa imi cer iertate. Multumesc.

Eu nu inteleg un lucru! De ce tot timpul CUNEO? Orice lider , orice membri ar fi acolo tot Cuneo e de vina!

Stii tu ca Cuneo mereu a fost asa? De ce cand era Kaiac lider,Cuneo era organizata ? E numai vina si vina membrilor.

Ma conteaza foarte mult si liderul (daca tot s-a pus problema de Cuneo).

Stracci era exact la fel.De cand a venit Kaiac si Spawn uitati ce repede s-a ridicat.Depinde mult de lider.

Daca nici liderul nu rezolva probabil RazR ar trebui sa desfiinteze mafia de pe server =)) .

Un topic aiurea :| sunt mafioti vrei sa isi trimita flori de ziua recunostintei ? :)) daca vroiai sa faci un topic in care fiecare player sa isi ceara scuze in fata unei persoane/factiune te intelegeam , dar asa e total aiurea . Fara concurenta intre mafii jocul ar deveni mai plictisitor :) .

PS: Kip a adus Stracci la normal :) , iar mafia Cuneo este normal sa ramana la fel cum era pe vremea lui 0merta , daca Cr1spy era subliderul lui . . . Nu e vina nimanui esti probabil doar o lipsa de inspiratie a staff-ului.

Un topic aiurea :| sunt mafioti vrei sa isi trimita flori de ziua recunostintei ? :)) daca vroiai sa faci un topic in care fiecare player sa isi ceara scuze in fata unei persoane/factiune te intelegeam , dar asa e total aiurea . Fara concurenta intre mafii jocul ar deveni mai plictisitor :) .

PS: Kip a adus Stracci la normal :) , iar mafia Cuneo este normal sa ramana la fel cum era pe vremea lui 0merta , daca Cr1spy era subliderul lui . . . Nu e vina nimanui esti probabil doar o lipsa de inspiratie a staff-ului.

Closed .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.