Gabii. Posted August 25, 2017 Share Posted August 25, 2017 Nick-ul tau:Gab1opServer:rpg3Descrierea bugului: 1.Nu imi apar arrmele cand ma trimite ryder sa le iau. 2. Sa-au spawnat 3 maverick-uri.Screenshot(s): Si noi pd-ul cum le dam fail alora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Arhix Posted August 25, 2017 Share Posted August 25, 2017 @Gab1op, cand ai incercat tu misiunea posibil au fost multi alti jucatori si s-au cauzat unele buguri din cauza lag-ului. Am incercat la ora 21:00 si merge perfect. Daca era bug toti trebuiau sa fie afectati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allen Django Posted August 25, 2017 Share Posted August 25, 2017 Mie mi-a spawnat Maverick-ul in alta locatie dar nu-l puteam lua fiindca se ducea sub harta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM bauache Posted August 25, 2017 Share Posted August 25, 2017 Eu am avut următoarele probleme: 1. Ca sa primești arma trebuie sa nu ai alta armă in mana (pumnul). 2. Uneori când livrezi jetpack-ul iei mission fail (când ajungi cu el la Ryder, checkpoint-ul final). 3. La misiunea a 2-a primești doar 1k si 1mp. 4. Când pleci de la Ryder pana iei detectorul nu poți accesa lista de prieteni prin Y, trebuie sa tastezi /friends. După ce iei detectorul merge. Eu zic sa testați bugurile pe serverele mari, nu pe cel de teste, acolo am testat si eu si am avut doar problema cu Y si 1k - 1mp la a 2-a misiune, nu si celelalte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrat Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 La misiunea a doua e bug ? sau recompensa e daor 1k $ si un punct de misiune ? Tin minte ca bobo zicea ca a doua misiune e mai grea ca prima ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM bauache Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 Am spus si eu mai sus ca atât primești:))) Hai 1mp ca oricum nu contează acum, dar 1k?:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 S-a rezolvat ulterior. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.