Hard Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Dacă ați întâmpinat un bug, vă rugăm să-l raportați în această secțiune deschizând un nou topic (apăsați butonul New Topic) și urmând modelul de mai jos: Nick-ul tau:Gabiionita Server:RPG1 Descrierea bugului: Eu am incercat sa intru intr-un grup de rob dar nu aveam puncte si cand am dat /join la event am stat 1min si am primit crash, am reintrat si am dat /join si a aparut dupa 2minute Wanted 6 pe motivul JAF. In screenshot se vede clar ca de 1minut am primit wanted. Am fost dat afara de la event, am fost capturat de politie. I-am rugat sa nu ma ciuruie dar tot mau loat. Screenshot(s): Atentie: Toate topicurile care nu respectă modelul vor fi șterse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted August 29, 2017 Author Share Posted August 29, 2017 totul sa terminat bine, am dat escape cu cineva care era sa fie pacalit de un player sa dea /snitch dar tot am reusit in timp record Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trevor P. Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Si unde este bug-ul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 Nu este bug, te implici intr-un rob, automat iti asumi riscul de wanted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.