V l a d u t Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Caracterul inoata incet, indiferent de skin.Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări: Va rog sa ma ajutati, am aceste moduri : Ma gandesc sa nu fie de la gta3.img, eu asta nu-l schimb si as cauta un inlocuitor pentru un fisier, posibil un fisier din gta3.img sa fie vinovatul, nu stiu, nu bag mana in foc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Stefan. Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Probabil e de la moduri, asa am avut si eu niste moduri care imi incetinau inotul fiecariu skin. Incearca alt modpack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 26 minutes ago, V l a d u t said: Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Caracterul inoata incet, indiferent de skin.Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări: Va rog sa ma ajutati, am aceste moduri : Ma gandesc sa nu fie de la gta3.img, eu asta nu-l schimb si as cauta un inlocuitor pentru un fisier, posibil un fisier din gta3.img sa fie vinovatul, nu stiu, nu bag mana in foc. Este de la ped.ifp Link to comment Share on other sites More sharing options...
V l a d u t Posted September 8, 2017 Author Share Posted September 8, 2017 1 hour ago, AiM Stefan said: Probabil e de la moduri, asa am avut si eu niste moduri care imi incetinau inotul fiecariu skin. Incearca alt modpack. Am incercat si pe alt GTA, clean. Tot asa e. 1 hour ago, Heisenberg said: Este de la ped.ifp l-am schimbat, NIMIC.... mentionez ca am windows 10, daca ajuta cu ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Stefan. Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 2 minutes ago, V l a d u t said: Am incercat si pe alt GTA, clean. Tot asa e. l-am schimbat, NIMIC.... mentionez ca am windows 10, daca ajuta cu ceva. Nu stiu ce sa zic.. ori este de la versiunea de GTA ori de la versiunea de windows 10. Eu pe windows 10 am patit-o si de asta am acum windows 7. Incearca sa iei GTA-ul de pe alt SITE si daca nu merge e de la windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 57 minutes ago, V l a d u t said: Am incercat si pe alt GTA, clean. Tot asa e. l-am schimbat, NIMIC.... mentionez ca am windows 10, daca ajuta cu ceva. Descarca versiunea Hoodlum a jocului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hayden ZEW Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Este din cauza frame limiter-ului. Trebuie sa ai FRAME LIMITER ON ca sa inoate bine caracterul / sa te poti scufunda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG RusKo Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 1 hour ago, Hayden KIA said: Este din cauza frame limiter-ului. Trebuie sa ai FRAME LIMITER ON ca sa inoate bine caracterul / sa te poti scufunda. Corect, daca ai frame limiter OFF ai prea multe fps-uri si nu te poti scufunda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
itsBiscu Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Salut! Probabil este de la modul fps unlocker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 5 hours ago, TLG RusKo said: Corect, daca ai frame limiter OFF ai prea multe fps-uri si nu te poti scufunda. Ce? Serios? Asta e o bazaconie, data viitoare esti sancționat pentru post inutil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elix Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Tastatura nu are legatura cu modurile sau jocurile in sine. Incearca sa pui PC pe limba engleza si dai un restart la sistemul din controlul jocului de GTA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V l a d u t Posted September 9, 2017 Author Share Posted September 9, 2017 Multumeeeeesc, am rezolvat era de la Fps unlocker. T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.