Elix Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 Display Name: Elix Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Userbar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): AICI Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Imaginea pe care am sa o ofer, este un exemplu de inspiratie. Imagine exemplu, Aici aveti Logo Elix pentru al pune in partea stanga a barei de informatii Tema (In caz ca nu exista o imagine, exemple teme: Alb&Negru, Flori, Păduri, Galaxie, Natură, Animale, Planete, Portrete, Zăpadă, Stele, Răsărit, Apus, Gaming, Celebrități, Modă, Muzică, Mâncare, Anime, Actori, Tehnologie, Călătorii): Bara .PNG informativa Text: Vreau 2'a bare, una cu textul Informații TeamSpeak3 si una cu textul Informații Radio B-Zone Dimensiuni: Ambele bare sa aiba aceas dimensiune.... Dimensiunea nu o stiu sigur insa sa nu fie egagerat de groasa sau mare... Apreciati voi cam cat este necesar. Alte precizari: Berele sunt pentru profilul meu de forum, vreau sa inlocuiesc testele de la spoilere... Profil @Elix... Va multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 (edited) Edited September 10, 2017 by EduardLFC 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elix Posted September 10, 2017 Author Share Posted September 10, 2017 @EduardLFC, simplu si dragut... insa as prefera totusi sa nu fie asa de mare atat ca si lungime cat si ca latime. Voi mai astepta ceva lucrari... Ai +1 pentru efort... Multumesc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawx Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 (edited) @Elix Edited September 10, 2017 by GF Hawx 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elix Posted September 10, 2017 Author Share Posted September 10, 2017 @GF Hawx, destul de interesante insa, mai astept ceva lucrari... +1 pentru efort si aspect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowyy Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 (edited) Edited September 11, 2017 by Rowyy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elix Posted September 11, 2017 Author Share Posted September 11, 2017 (edited) @Rowyy, nici unul din voi nu at reușit să aduceți creația la nivelul la care il vroiam eu...Încercați sa il faceți fara majuscule si sa fie transparent. +1 pentru efort totuși. Mai aștept totuși ceva lucrări. Edited September 11, 2017 by Elix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 @Elix 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentosan Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 @Elix 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crissu Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 (edited) @Elix Sper să îţi placă. Dacă doreşti, pot schimba culorile. Edited September 11, 2017 by Crissu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elix Posted September 11, 2017 Author Share Posted September 11, 2017 (edited) @Crissu, buna incercare @Mentosan, putin mai original totusi... @Cristina, cred ca asta va fi rezultatul final. Toți ati primit +1 Se poate da T/C. Edited September 11, 2017 by Elix Nu am vazut posturile de mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 31 minutes ago, Elix said: @Crissu, buna incercare @Mentosan, putin mai original totusi... @Cristina, cred ca asta va fi rezultatul final. Toți ati primit +1 Se poate da T/C. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts