Jump to content

Campanie - Promovează și ești răsplătit.

zL GabyRO

Recommended Posts

Salut dragi jucători ai comunității B-Zone. După cum scrie și în titlu, m-am gândit să organizez o campanie în care toată lumea are de câștigat. De curând am început să filmez pe un canal de Youtube și să realizez niște fapte de caritate pentru jucătorii comunității. Așa că, această campanie se referă la promovarea canalului meu de YouTube, însă, desigur, nu gratuit.

Dacă acordați 5 anunțuri (/ad) la unul dintre CNN-urile serverului, primiți 5,000$. Faceți SS pentru fiecare anunț pus, ca să dovediți. (Dovada o postați în aces topic).

Dacă acordați 10 anunțuri (/ad) la unul dintre CNN-urile serverului, primiți 10,000$. Faceți SS pentru fiecare anunț pus, ca să dovediți. (Dovada o postați în aces topic).

Dacă acordați 15 anunțuri (/ad) la unul dintre CNN-urile serverului, primiți 15,000$. Faceți SS pentru fiecare anunț pus, ca să dovediți. (Dovada o postați în aces topic).

Dacă acordați 20 de anunțurii (/ad) la unul dintre CNN-urile serverului, primiți 20,000$. Faceți SS pentru fiecare anunț pus, ca să dovediți. (Dovada o postați în aces topic).

Anunțul care trebuie pus de voi este: Abonatii-va la canalul de YouTube - GabyRO. Episoade zilnice, fapte de caritate.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.