Jump to content

TIBERIU ToV

VIP
  • Posts

    1572
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Other groups

TIBERIU ToV last won the day on August 28 2022

TIBERIU ToV had the most liked content!

About TIBERIU ToV

  • Birthday 08/17/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    București.
  • Hobbies
    SA:MP.

Previous Fields

  • Real name
    Tiberiu Mihai.
  • RPG1 Nickname
    T.I.B.I & T.I.B.I.[JUNIOR]

Recent Profile Visitors

10166 profile views

TIBERIU ToV's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • 300 Reactions Given
  • 7 Consecutive Logs
  • 100 Reactions Given
  • 50 Reactions Given
  • 1 Reaction Received

Recent Badges

436

Reputation

  1. TIBERIU ToV

    Nick: T.I.B.I Level: 204 Vârstă (reală): 23 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 6 ani RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/T.I.B.I Ai mai avut aceasta functie? Da, și ca admin 4-5 și 6 mandate fără funcția de Admin. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi doresc foarte mult sa devin Primar pe acest server, imi place sa organizez evenimente si activitati. Ce intenționez să fac pentru jucători: Scopul pentru care doresc sa devin Primar este sa organizez evenimente, activitati si impartirea taxelor, premiile vor fii pe masura si nu in ultimul rand ca playerii sa fie fericiti si a le creea un ambient cat mai placut. Intentionez sa ii ajut cat mai mult cu sfaturi. Taxa cat mai mica O sa le raspund la fiecare nelamurire sau intrebare.
  2. TIBERIU ToV

    Nick: T.I.B.I Level: 203 Vârstă (reală): 22 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 6 ani RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/T.I.B.I Ai mai avut aceasta functie? Da, și ca admin 4-5 și 4 mandate fără funcția de Admin. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi doresc foarte mult sa devin Primar pe acest server, imi place sa organizez evenimente si activitati. Ce intenționez să fac pentru jucători: Scopul pentru care doresc sa devin Primar este sa organizez evenimente, activitati si impartirea taxelor, premiile vor fii pe masura si nu in ultimul rand ca playerii sa fie fericiti si a le creea un ambient cat mai placut. Intentionez sa ii ajut cat mai mult cu sfaturi. Taxa cat mai mica O sa le raspund la fiecare nelamurire sau intrebare. Doresc să continui ce am inceput ! Primari activi care dau donații la jucători, nu Primari doar pentru funcție !
  3. TIBERIU ToV

    Nick: T.I.B.I Level: 202 Vârstă (reală): 22 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 6 ani RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/T.I.B.I Ai mai avut aceasta functie? Da, și ca admin 4-5 și 4 mandate fără funcția de Admin. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi doresc foarte mult sa devin Primar pe acest server, imi place sa organizez evenimente si activitati. Ce intenționez să fac pentru jucători: Scopul pentru care doresc sa devin Primar este sa organizez evenimente, activitati si impartirea taxelor, premiile vor fii pe masura si nu in ultimul rand ca playerii sa fie fericiti si a le creea un ambient cat mai placut. Intentionez sa ii ajut cat mai mult cu sfaturi. Taxa cat mai mica O sa le raspund la fiecare nelamurire sau intrebare. Doresc să continui ce am inceput ! Primari activi care dau donații la jucători, nu Primari doar pentru funcție ! STOP CONTURILOR FANTOMĂ !
  4. TIBERIU ToV

    Pe data de 26.02.2022 ora 16:00 voi face un eveniment de tip LCS ! Vă aștept în număr cât mai mare ! Premiul este pe măsura : Infernus ! Cu drag, primarul T.I.B.I ! ❤️
  5. TIBERIU ToV

    Nick: T.I.B.I Level: 200 Vârstă (reală): 22 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 6 ani RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/T.I.B.I Ai mai avut aceasta functie? Da, și ca admin 4-5 și 4 mandate fără funcția de Admin. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi doresc foarte mult sa devin Primar pe acest server, imi place sa organizez evenimente si activitati. Ce intenționez să fac pentru jucători: Scopul pentru care doresc sa devin Primar este sa organizez evenimente, activitati si impartirea taxelor, premiile vor fii pe masura si nu in ultimul rand ca playerii sa fie fericiti si a le creea un ambient cat mai placut. Intentionez sa ii ajut cat mai mult cu sfaturi. Taxa cat mai mica O sa le raspund la fiecare nelamurire sau intrebare. Doresc să continui ce am inceput ! Primari activi care dau donații la jucători, nu Primari doar pentru funcție ! Îmi doresc să continui la Primărie ! Vreau să rămân alături de voi ! Duc tradiția mai departe. Mulțumesc pentru susținere !
  6. TIBERIU ToV

    Nick: T.I.B.I Level: 200 Vârstă (reală): 22 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 6 ani RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/T.I.B.I Ai mai avut aceasta functie? Da, și ca admin 4-5 și 3 mandate fără funcția de Admin. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi doresc foarte mult sa devin Primar pe acest server, imi place sa organizez evenimente si activitati. Ce intenționez să fac pentru jucători: Scopul pentru care doresc sa devin Primar este sa organizez evenimente, activitati si impartirea taxelor, premiile vor fii pe masura si nu in ultimul rand ca playerii sa fie fericiti si a le creea un ambient cat mai placut. Intentionez sa ii ajut cat mai mult cu sfaturi. Taxa cat mai mica O sa le raspund la fiecare nelamurire sau intrebare. Doresc să continui ce am inceput ! Primari activi care dau donații la jucători, nu Primari doar pentru funcție ! Îmi doresc să continui la Primărie ! Vreau să rămân alături de voi ! Duc tradiția mai departe. Mulțumesc pentru susținere !
  7. TIBERIU ToV

    Nick: T.I.B.I Level: 198 Vârstă (reală): 22 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 6 ani RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/T.I.B.I Ai mai avut aceasta functie? Da, și ca admin 4-5 și normal. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi doresc foarte mult sa devin Primar pe acest server, imi place sa organizez evenimente si activitati. Ce intenționez să fac pentru jucători: Scopul pentru care doresc sa devin Primar este sa organizez evenimente, activitati si impartirea taxelor, premiile vor fii pe masura si nu in ultimul rand ca playerii sa fie fericiti si a le creea un ambient cat mai placut. Intentionez sa ii ajut cat mai mult cu sfaturi. Taxa cat mai mica O sa le raspund la fiecare nelamurire sau intrebare. Doresc să continui ce am inceput ! Primari activi care dau donații la jucători, nu Primari doar pentru funcție ! Îmi doresc să continui la Primărie ! Verau să raman alături de voi !
  8. Puteti sa-mi propuneți anumite idei, iar dacă acestea sunt interesante, probabil le voi baga in practica. 
  9. TIBERIU ToV

    Nick: T.I.B.I Level: 196 Vârstă (reală): 22 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 6 ani RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/T.I.B.I Ai mai avut aceasta functie? Da, și ca admin 4-5 și normal. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi doresc foarte mult sa devin Primar pe acest server, imi place sa organizez evenimente si activitati. Ce intenționez să fac pentru jucători: Scopul pentru care doresc sa devin Primar este sa organizez evenimente, activitati si impartirea taxelor, premiile vor fii pe masura si nu in ultimul rand ca playerii sa fie fericiti si a le creea un ambient cat mai placut. Intentionez sa ii ajut cat mai mult cu sfaturi. Taxa cat mai mica O sa le raspund la fiecare nelamurire sau intrebare. Doresc să continui ce am inceput ! Primari activi care dau donații la jucători, nu Primari doar pentru funcție ! Îmi doresc să continui la Primărie !
  10. TIBERIU ToV

    Bună asta ?
  11. TIBERIU ToV

    Nick: T.I.B.I Level: 194 Vârstă (reală): 22 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 6 ani RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/T.I.B.I Ai mai avut aceasta functie? Nu am mai avut aceasta functie, doar ca admin 4 respectiv 5. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi doresc foarte mult sa devin Primar pe acest server, imi place sa organizez evenimente si activitati. Ce intenționez să fac pentru jucători: Scopul pentru care doresc sa devin Primar este sa organizez evenimente, activitati si impartirea taxelor, premiile vor fii pe masura si nu in ultimul rand ca playerii sa fie fericiti si a le creea un ambient cat mai placut. Intentionez sa ii ajut cat mai mult cu sfaturi. Taxa cat mai mica O sa le raspund la fiecare nelamurire sau intrebare.
  12. TIBERIU ToV

    Welcome !
  13. TIBERIU ToV

    Licitație încheiată! Suma finala 57,500,000$. Castigator [SP]TheBest.exe
  14. Dumnezeu sa te ierte Viorel !

     

    O prietenie de 4 ani si ceva,  la inceput colegi de clan, ( LaFamilia [LF] ), si dupa colegi de staff.

                  

    Am sa-ti las un cantec de la Dinamo. Caine pana la moarte si dincolo de ea ! 

     

     

  15. TIBERIU ToV

    Singurul candidat legitim este Irina. Poll-ul se anulează.  The only legitimate candidate is: Irina. The poll is canceled.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.