RayoK Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 Am revenit şi eu în forţă. +1 dacă vă plac. Le puteţi folosi, doar să nu vă daţi drept proprietari. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Masty Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 @TLG Konny Arata bine. Keep it up! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RayoK Posted September 25, 2017 Author Share Posted September 25, 2017 Just now, Beca01 said: @TLG Konny Arata bine. Keep it up! Mulţumesc frumos. Mai pe seară mai bine o "şarjă" de lucrări. Mulţumesc încă odată pentru susţinere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crissu Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Îmi place ce văd aici, continuă tot aşa. O mică atenţionare, ai grijă să nu le faci prea deranjante la ochi. Ţi-am spus asta pentru că mi se pare un pic cea cu maşinile, în rest sunt ok. Aştept să văd ce mai postezi. Te aştept şi prin portofoliul meu, o zi frumoasă. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RayoK Posted September 25, 2017 Author Share Posted September 25, 2017 16 minutes ago, Crissu said: Îmi place ce văd aici, continuă tot aşa. O mică atenţionare, ai grijă să nu le faci prea deranjante la ochi. Ţi-am spus asta pentru că mi se pare un pic cea cu maşinile, în rest sunt ok. Aştept să văd ce mai postezi. Te aştept şi prin portofoliul meu, o zi frumoasă. Mulţumesc foarte mult. O să ţin cont de tot ce mi-ai zis, ştiu că mi-ai zis-o în nume de bine. Nu am mai lucrat în photoshop de peste 3 luni, încerc să îmi perfecţionez lucrările, dar va dura puţin, puţin până îmi reintru în mână. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RayoK Posted September 25, 2017 Author Share Posted September 25, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares' Posted September 29, 2017 Share Posted September 29, 2017 Păi... ce să zic, îmi plac lucrările tale şi sunt de acord cu afirmaţia lui Crissu "Ai grijă să nu le faci prea deranjante la ochi." Mult succes în continuare. P.s: +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RayoK Posted September 29, 2017 Author Share Posted September 29, 2017 1 minute ago, lCiprian aka Aresl said: Păi... ce să zic, îmi plac lucrările tale şi sunt de acord cu afirmaţia lui Crissu "Ai grijă să nu le faci prea deranjante la ochi." Mult succes în continuare. P.s: +1. Mulţumesc mult Ciprian. O să mai vin imediat cu nişte lucrări, posibil să fac şi o mică semnătură pe render, nu promit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a l e c s Posted September 29, 2017 Share Posted September 29, 2017 (edited) Imi scrii si mie numele AlexuPLM cu un font si o culoare care sa dea bine la ochi ? Apropo, bine lucrat, +1 de la mine. La poza asta: https://imgur.com/a/CE4Bf Edited September 29, 2017 by AlexuPLM Link to comment Share on other sites More sharing options...
RayoK Posted September 30, 2017 Author Share Posted September 30, 2017 @AlexuPLM, pentru aşa ceva există secţiunea cereri. *Click pe "cereri" pentru a vă trimite la acea secţiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexKojo Posted September 30, 2017 Share Posted September 30, 2017 Frumos, imi place. Good job :> 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RayoK Posted October 1, 2017 Author Share Posted October 1, 2017 On 9/30/2017 at 4:20 AM, AlexKojo said: Frumos, imi place. Good job :> Toată stima şi respectul din partea mea. Mulţumesc pentru susţinere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
itismik Posted October 1, 2017 Share Posted October 1, 2017 Overall arata bine, mai multa atentie la incadrare si la sharpening. Keep it up ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uS Adrian Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Super frumoasa lucrarile, ador blurul. Mai astept lucrari de la tine Da si tu o geana pe portofoliul meu. #Aici 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RayoK Posted October 15, 2017 Author Share Posted October 15, 2017 "Vechiul meu nou blur" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Iepurash Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Frumoase, felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crissu Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 (edited) On 10/15/2017 at 8:43 AM, TLG Konny said: "Vechiul meu nou blur" Îmi plac maxim lucrările astea. Sunt pe gustul meu, felicitări. Ţine-o tot aşa. Blur. Edited October 19, 2017 by Crissu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gintoki Senpai Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 Frumoase lucrari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TraWy Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 foarte frumoase lucrarile Link to comment Share on other sites More sharing options...
sKoL. Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Sunt foarte frumoase. Baftă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RayoK Posted November 15, 2017 Author Share Posted November 15, 2017 (edited) Am revenit, şi, scuzaţi-mi inactivitatea, am făcut un două blururi bombă, ia poftim. #20FreeToUse Edited November 15, 2017 by TLG Konny aştept să cereţi psd =)) pwp Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 36 minutes ago, TLG Konny said: Am revenit, şi, scuzaţi-mi inactivitatea, am făcut un două blururi bombă, ia poftim. #20FreeToUse .psd pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RayoK Posted November 15, 2017 Author Share Posted November 15, 2017 Just now, Hoodie said: .psd pm. Imediat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aime Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 Imi place, continua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 32 minutes ago, TLG Konny said: Imediat! nu primești .psd sau care-i treaba? De jum. de oră este imediat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts