uS Adrian Posted October 1, 2017 Share Posted October 1, 2017 (edited) Salut, acesta este primul meu portofoliu si vreau sa va prezint cateva creati facute de mine. Tin sa mentionez ca sunt la inceput. Accept orice fel de comentarii de hate atata timp cat este un hate constructiv. 1. Avatare (150x300). XXXXXXXXX 2. Avatare (150x250). xxxxxxxxxxxxxxXX 3.Semnaturi. Update: 4. Cover Profil. Edited October 4, 2017 by alonzo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uS Adrian Posted October 4, 2017 Author Share Posted October 4, 2017 (edited) UPDATE: Xx Am sa mai revin cu cateva lucrari maine, nu prea am avut timp astazi. Edited October 4, 2017 by South Kwool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smilee ToV Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Sunt ok, dar încearcă să adaugi şi un Sharpen, la unele chiar merge si mai lucrează la text! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uS Adrian Posted October 4, 2017 Author Share Posted October 4, 2017 1 hour ago, Smilee Legend said: Sunt ok, dar încearcă să adaugi şi un Sharpen, la unele chiar merge si mai lucrează la text! Am sa incerc, multumesc pentru sfat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uS Adrian Posted October 4, 2017 Author Share Posted October 4, 2017 (edited) UPDATE: (din Requests) XX X Edited October 4, 2017 by South Kwool Link to comment Share on other sites More sharing options...
uS Adrian Posted October 5, 2017 Author Share Posted October 5, 2017 (edited) UPDATE: (din Requests) XXX XX Edited October 5, 2017 by South Kwool Link to comment Share on other sites More sharing options...
uS Adrian Posted October 6, 2017 Author Share Posted October 6, 2017 (edited) UPDATE: Semnaturi: Avatare FREE: XXXXXxx Edited October 6, 2017 by South Kwool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares' Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 (edited) Salut, O să fac referire la ultimul post... pe acea semnătură nu dă bine deloc textul ăla (mai bine las-o fără...). Iar la avatare foloseşte mai puţin lighten, şi n-ar strica puţin sharpen. Eventual, încearcă un blur mai închis la unele. Iar când aplici overly/lighen pe text, scoate umbrele, arată mult mai bine (după părerea mea)... Per total e ok pentru început. Baftă în continuare. Te aştept cu o părere şi la portofoliul meu. Edited October 6, 2017 by lCiprian aka Aresl Link to comment Share on other sites More sharing options...
uS Adrian Posted October 7, 2017 Author Share Posted October 7, 2017 23 hours ago, lCiprian aka Aresl said: Salut, O să fac referire la ultimul post... pe acea semnătură nu dă bine deloc textul ăla (mai bine las-o fără...). Iar la avatare foloseşte mai puţin lighten, şi n-ar strica puţin sharpen. Eventual, încearcă un blur mai închis la unele. Iar când aplici overly/lighen pe text, scoate umbrele, arată mult mai bine (după părerea mea)... Per total e ok pentru început. Baftă în continuare. Te aştept cu o părere şi la portofoliul meu. Multumesc pentru incurajare, in legatura cu Sharpen-ul, eu la unele imagini pun 120 cu 0.8 sau 100 cu 0.8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csiicsa Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 Cum au spus și ceilalți, încearcă să adaugi mai mult sharpen la creațiile tale. Ai face o evoluție semnificativă. În rest foarte frumos, felicitări. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uS Adrian Posted October 12, 2017 Author Share Posted October 12, 2017 (edited) Doresc inchiderea acestui portofoliu deoarece mi-am schimbat numele si voi deschide altul dar voi si lua o mica pauza de la photoshop deoarece nu prea am timp. Ne vom revedea in curand Edited October 12, 2017 by South Tanase Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 7. Topicurile vechi, în care nu s-a postat mai bine de 7 zile, vor fi închise. În caz că membrul care a creat inițial topicul va dori deschiderea lui, aceasta se va realiza prin trimiterea unui PM designerilor comunitătii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts