Jump to content

Christian Bale intra in cursa pentru Oscar cu Hostiles, o drama western plasata in 1892


woodstar
 Share

Recommended Posts

903323l-640x400-b-7c7db2de.jpg

 

Presa internaţională semnalează un alt posibil pretendent la Oscarul pentru cel mai bun actor. Este vorba despre protagonistul dramei HostilesChristian Bale. Pe lista actorilor cu şanse mari în cursa pentru o statuetă se află, printre alţii, Gary Oldman (Darkest Hour), Benedict Cumberbatch (The Current War), Andrew Garfield (Breathe), Hugh Jackman (The Greatest Showman) şi Jake Gyllenhaal (Stronger).

 

Aclamată de criticii internaţionali la festivalurile de film din Telluride şi Toronto, interpretarea lui Bale este punctul forte al lui Hostiles, un „western brutal”, în care actorul reia colaborarea cu regizorul Scott Cooper din Out of the Furnace. Pelicula şi-a găsit distribuitor abia după proiecţiile din cadrul festivalurilor şi va beneficia de o perioadă restrânsă de vizionare în Statele Unite – ce o va face eligibilă pentru Oscaruri – înainte de a se lansa în toate cinematografele nord-americane, din ianuarie 2018.

 

Cu acţiunea plasată în anul 1982, thriller-ul îl transportă pe Bale în Vestul Sălbatic, în pielea unui căpitan al armatei americane care îşi ia angajamentul de a escorta spre teritoriul de baştină o căpetenie indiană. Traversarea ţinuturilor „sălbatice” nu este însă o misiune uşoară, căci vieţile tuturor sunt puse în pericol de atacurile neaşteptate ale indienilor. Li se alătură, pe drum, şi o văduvă (Rosamund Pike), a cărei familie a fost în întregime măcelărită de aceştia.

 

Alături de Bale, o parte a criticilor o nominalizează şi pe Pike la categoria celor mai bune actriţe în rol secundar. Potrivit Deadline.com, Cooper şi al său Hostiles vor avea şanse mici de a intra în cursa pentru Cel mai bun regizor şi Cel mai bun film

 

Filmul va avea o perioadă restrânsă de vizionare în Statele Unite, înainte de a deveni eligibil pentru Oscaruri.

 

sursa: cinemagia.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.