Jump to content

Cerere - AlexKojo - Avatar

AlexKojo
 Share

Recommended Posts

• Display Name: AlexKojo
  • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar. 
  • Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): 
  • Imagine (obligatoriu pentru semnătură): http://onlymeandher18.tumblr.com/post/160978269921/visualechoess-sunset-tiger-by-patrick-strock
  • Tema (În caz că nu există o imagine): Animale.
  • Text: Filip666[]
  • Dimensiuni: - 
  • Alte precizări: As aprecia daca fontul cat si culoarea  s-ar potrivi cu avatarul, iar pozitionarea acestuia sa fie undeva pe mijloc, dar mai jos de gura. /Edit - doresc culoarea Orange, cum este la avatarul de mai jos.
Edited by AlexKojo

8 minutes ago, lCiprian aka Aresl said:

Nu ai voie să editezi post-ul principal după primirea primei creaţii...

Să se dea T.C

Deci fii atent sa-ti demonstrez de ce generatia " tableta ' o sa fie o generatie cu IQ-ul pe minus: 

1. Nu cred ca diseara nu o sa mai dormi sau nu o sa te mai uiti la Naruto pentru ca eu am dat /edit la topicul meu, creat de mine, tu nu ai nicio treaba.

2. Nu inteleg ce vrei sa demonstrezi. Nu se da grad pentru ca faci pe moderatorul.

3. Observ ca porti semnaturi cu diverse replici, dar doar le porti, nu intelegi nimic din ele.

4. Ca sa fiu eu ala care nu se pune-n mintea ta de 'juma de buletin' o sa cer T/C. 

@Rosenberg, multumesc pentru creatie. Poti da T/C.

4 minutes ago, AlexKojo said:

Deci fii atent sa-ti demonstrez de ce generatia " tableta ' o sa fie o generatie cu IQ-ul pe minus: 

1. Nu cred ca diseara nu o sa mai dormi sau nu o sa te mai uiti la Naruto pentru ca eu am dat /edit la topicul meu, creat de mine, tu nu ai nicio treaba.

2. Nu inteleg ce vrei sa demonstrezi. Nu se da grad pentru ca faci pe moderatorul.

3. Observ ca porti semnaturi cu diverse replici, dar doar le porti, nu intelegi nimic din ele.

4. Ca sa fiu eu ala care nu se pune-n mintea ta de 'juma de buletin' o sa cer T/C. 

Am spus eu că vreau / iau grad dacă "fac pe moderatorul" ? Nu, n-am zis.

Nu înţeleg de ce te simţi ofensat pentru că ţi-am pus regulamentul în faţă: 

Odata ce ati postat cererea aveti voie sa editati postul principal pana in momentul in care cineva va posta o lucrare in cererea dvs.. Dupa ce ati primit o creatie, editarea postului principal este interzisa si se sanctioneaza cu inchiderea topicului plus interdictia aferenta.

Nu înţeleg cu ce te priveşte pe tine semnătura mea, nu cred că mă cunoşti ca să mă poţi judeca.

În plus:

• Presiunile, jignirile sau parerile lipsite de bun simt facute de dvs. in cerere sunt total interzise.
    • !!! Nerespectarea a oricarei regula de mai sus se pedepseste prin inchiderea cererii sau alte sanctiuni precum warn, suspend sau interzicerea postarii pe o perioada limitata de timp.

8 minutes ago, AlexKojo said:

• LEWA locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.