Jump to content

BUG: TELEPORT PE TURF CAND DAI /F LA O MASINA

President Trump

Recommended Posts

E un bug eu am dat f la masina si ma teleportat fix unde am lasat masina dar fara masina, si am si luat ban dar a inteles kelton ca nu aveam motiv sa folosesc tp sa fac un dead, problema e ca apare foarte rar  si nu se stie ce il cauzeaza.

@AIM Jackus, tu nu vezi coaie ca-i doare in undeva de buguri ? Iei crash de 1 an de zile la waruri si tocmai acum s-au hotarat sa schimbe si ei HQ-urile. Fac update-uri cu misiuni, crates si alte cacaturi ce pot sa le aduca bani in cont. Au bagat masini personale la war sa fie si mai mult lag, neoane, nu mai zic de warul de duminica, acolo e un lag infernal.

Hai sa-ti explic cum sta treaba, cand respectivul apasa F ca sa intre in infernus, caracterul incepe sa faca acea animatie (deschide usa) in acel timp codatul respectiv apasa pe tasta magica.cs si il teleporteaza pe turfs. Va ca*ati pe voi ca nu dati cu coade dar niciunul nu e in stare sa se filmeze, respect pentru Muzzy, NewLife, Andi. jucatori adevarati care n-au dat niciodata cu cod. Restul sunteti vai de capul vostru, va cumparati cit de la GooD, xSpedo si phEn0mzor, slabanilor.

@Kelton ce-ai zice sa puneti o regula noua in regulamentul gangurilor? Si anume sa se filmeze toti la war, iar dupa waruri sa se  posteze pe forum intr-un topic. Sau sa faceti voi cumva sa fie filmati direct de pe website, ca si cum ai avea /recon pe el.idk Asa nu ar mai avea nimeni tupeu sa dea cu coade. 

Si acum petardele or sa zica ''pai eu n-am pc de filmat'','' am lag daca filmez'', cui ii pasa ? Care nu are filmarea de la waruri sa fie banat direct pentru Coduri la war. 

Cine nu are calculator care sa poata filma, sa nu intre in ganguri, simplu.

On 1/8/2018 at 6:50 PM, K e v i n said:

Hai sa-ti explic cum sta treaba, cand respectivul apasa F ca sa intre in infernus, caracterul incepe sa faca acea animatie (deschide usa) in acel timp codatul respectiv apasa pe tasta magica.cs si il teleporteaza pe turfs. Va ca*ati pe voi ca nu dati cu coade dar niciunul nu e in stare sa se filmeze, respect pentru Muzzy, NewLife, Andi. jucatori adevarati care n-au dat niciodata cu cod. Restul sunteti vai de capul vostru, va cumparati cit de la GooD, xSpedo si phEn0mzor, slabanilor.

@Kelton ce-ai zice sa puneti o regula noua in regulamentul gangurilor? Si anume sa se filmeze toti la war, iar dupa waruri sa se  posteze pe forum intr-un topic. Sau sa faceti voi cumva sa fie filmati direct de pe website, ca si cum ai avea /recon pe el.idk Asa nu ar mai avea nimeni tupeu sa dea cu coade. 

Si acum petardele or sa zica ''pai eu n-am pc de filmat'','' am lag daca filmez'', cui ii pasa ? Care nu are filmarea de la waruri sa fie banat direct pentru Coduri la war. 

Cine nu are calculator care sa poata filma, sa nu intre in ganguri, simplu.

Expand  

Domnule anonimus sau cum te cheama, daca esti chior sau ma rog, daca ai probleme cu vederea eu zic sa-ti mai pui o pereche de ochelari.Nu-mi veni tu aici cu favorizari ca ala are cod si ala nu, de cat sa comentezi asa aiurea doar ca sa te bagi in seama, mai bine taci.

On 1/8/2018 at 7:20 PM, AIM Jackus said:

Domnule anonimus sau cum te cheama, daca esti chior sau ma rog, daca ai probleme cu vederea eu zic sa-ti mai pui o pereche de ochelari.Nu-mi veni tu aici cu favorizari ca ala are cod si ala nu, de cat sa comentezi asa aiurea doar ca sa te bagi in seama, mai bine taci.

Expand  

Chioara e mama ta aia gestanta. 3:-O

• Kelton unpinned and locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.