Jump to content

[REZOLVAT] Pica serverul la waruri.

EL BIG BOSS VLAD OWN

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: De cand am intrat in GSB , la primul war ini pica serverul in fievare 5 minute . Inainte de a veni la waruri nu pica serverul . Am si lag infern la war . NU este de la PC sau internet.
Screenshot (în caz că este necesar):

Alte precizări: nu.

Doar eu.

6 minutes ago, blueshadow said:

Doar eu.

De unde esti asa de sigur ca nu este problema de la internetul tau? Sau mai exista o posibilitate ca din  nou unele IP-uri sa fie floodate, ca in fiecare an, si sa le cada serverul.

Chiar daca stau in Suedia  si ar fi normal sa imi pice netul datorita conectiunii mie nu imi pica netul des. Si problema este ca inainte de waruri nu imi pica netul !

48 minutes ago, blueshadow said:

Chiar daca stau in Suedia  si ar fi normal sa imi pice netul datorita conectiunii mie nu imi pica netul des. Si problema este ca inainte de waruri nu imi pica netul !

Pai de ce nu ai zis asa? Problema e de la server, o sa se rezolve.

Si eu iau FW din cauza hostului vostru ieftin da ?

Acum , chiar si dupa waruri  am Lag mare , imi scrie server is not responding si cand ma conectez atunci ma joc 3minute si iau desync

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.