Jump to content

[REZOLVAT] Problema FPS pe GTA SA / SAMP

KireS

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut, astazi jucam linistit SAMP faceam prima misiune a lui Nea Mirel si am zis ca dau un relog sa scot un mod.. aveam mod LSSI de pe timpul cand eram in factiune si am zis sa il scot.. l-am scos si cand intru in joc.. merge in 5 fps am zis hai ca dau un restart.. am dat restart nimic, am incercat pe single player tot asa.. am reinstalat gta san andreas tot lag.. intru pe CSGO nici o problema, intru pe celelalte jocuri nici o problema.. doar pe Gta San Andreas.. mergea perfect inainte
Screenshot (în caz că este necesar): Nu este necesar..

Alte precizări: Orice raspuns este apreciat!

12 hours ago, KireS said:

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut, astazi jucam linistit SAMP faceam prima misiune a lui Nea Mirel si am zis ca dau un relog sa scot un mod.. aveam mod LSSI de pe timpul cand eram in factiune si am zis sa il scot.. l-am scos si cand intru in joc.. merge in 5 fps am zis hai ca dau un restart.. am dat restart nimic, am incercat pe single player tot asa.. am reinstalat gta san andreas tot lag.. intru pe CSGO nici o problema, intru pe celelalte jocuri nici o problema.. doar pe Gta San Andreas.. mergea perfect inainte
Screenshot (în caz că este necesar): Nu este necesar..

Alte precizări: Orice raspuns este apreciat!

Incearca sa reinstalezi jocul.

10 hours ago, Hayden KIA said:

Hmm, fiind un School Instructor helper nu ar trebui sa iti creeze probleme cu lagul. Sigur nu ai umblat la altceva? Cum ar fi rezolutia jocului?

Ce legatura are Helperul cu jocul? :))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.