Jump to content

Noua Dacia Logan Coupe ?!?

HBK2010
 Share

Recommended Posts

Deşi actualul Logan abia a primit un facelift, inginerii francezi deja lucrează la viitoarea generaţie, cu un design ce se află în ultimele stadii de finisare.

Am zis inginerii francezi? Nu e chiar foarte exact, pentru că de noul Logan se vor ocupa şi cei români, din centrele de cercetare Renault de la noi din ţară. Succesul neaşteptat avut cu Dacia Logan, Dacia Sandero sau Logan MCV s-ar putea traduce într-o întârziere a viitoarei generaţii, însă cum mulţi constructori au anunţat concurenţi puternici, am putea vedea un nou Logan în maxim 3 ani. Avantajul de partea Renault va fi, că spre deosebire de concurenţi, acesta se va afla la a doua generaţie de modele low-cost, ceea ce se va traduce automat şi prin numeroase puncte forte.

dacia-dc-4-7.jpg

În ceea ce priveşte designul noului model, foarte puţine detalii se ştiu. Însă ca o sursă de inspiraţie ar putea fi folosit prototipul Dacia DC4 desenat de Arash Badeanlou în timpul unui intership la Renault în anul 2006. Dacă nu luăm în considerare sigla veche sau unele linii foarte futuriste, nu ar arăta urât pentru un viitor coupe Logan, nu?

dacia-dc-4-4.jpg

Sursa: ProMotor.ro

Sincer mi-ar place daca ar arata in proportii de 85% ca masina din poza ! Este mai dinamica decat celelalte modele si seamana cu un X6

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.