Jump to content

[BUG] Mai dormim mult?

MTF Cosmin.ST170

Recommended Posts

Nick-ul tau: [JB]Caddillac.exe

Server: RPG2.B-ZONE.RO
Descrierea bugului: Nu te poti conecta, bug la [/trade] *Cred ca a fost raportat deja de mii de ori dar indiferenta iti spune cuvantul*, desync // lag, bug la [/ive <id>] & [/ticket <id>], bug la quest // cutii // DealerShip. Facem un "Mega update", bagam apartamente si bulim tot serverul ca de fiecare data.
Screenshot(s): Nu este nevoie deja le stiu toti.

-> Inca un bug... Castig si eu odata la 100 de ani ceva "Bun" si nu il primesc. *Acea cutie am cumparat-o cu gold (160).*

-> Poza: https://imgur.com/a/ysTpB

->P.S: Acel Landstalker este cel de tutorial iar pe cel de la cutie nu l-am primit, ms. Ce cautam la ds? Nici eu nu stiu :) 

Aici chiar e nesimtire.Questu' e pana pe.07,nu ne putem loga pe server,pe ce motiv sincer acum?Chiar e bataie de joc sincer.Sa nu va mirati de ce scade comunitatea,o sa pierdeti multi jucatorii cu bugu' de logare. EU ca helper care am o functie in joc abia ma indur sa mai intru,dar restul?

16 hours ago, Stefane said:

Aici chiar e nesimtire.Questu' e pana pe.07,nu ne putem loga pe server,pe ce motiv sincer acum?Chiar e bataie de joc sincer.Sa nu va mirati de ce scade comunitatea,o sa pierdeti multi jucatorii cu bugu' de logare. EU ca helper care am o functie in joc abia ma indur sa mai intru,dar restul?

Tu la ce dq mai stai helper ma? Pai normal ca-i doare fix in pix de voi daca stati si indurati toate prostiile, lasatii sa ajunga iar la 300 de playeri sa vedeti cum incepe milogeala.

Asa-i Romanu, se plange ca e rau, dar tot acolo sta.

33 minutes ago, Burrows S4F said:

Tu la ce dq mai stai helper ma? Pai normal ca-i doare fix in pix de voi daca stati si indurati toate prostiile, lasatii sa ajunga iar la 300 de playeri sa vedeti cum incepe milogeala.

Asa-i Romanu, se plange ca e rau, dar tot acolo sta.

Tristul adevar din pacate, asa ar trebui facut... Dar problema e ca n-ai cu cine. :/. O zi // seara faina!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.