pafnuti Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 - Nick-ul tau: pafnuti - Prenume: Darius - Varsta: 13 ani - Locatia: Suceava- Ocupatie: In majoritatea timpului ma ocup de cercetare si olimpiade, dar in restul timpului ajut colegii si scriu compuneri si rareori niste desene - Jocul(rile) preferat(e): Ehhh... Aici nu stiu ce sa spun, sunt fan al moltor jocuri, cum ar fi SA:MP. Defapt chiar acest joc mio deschid calea spre jocuri. E partea a doua ca lam jucat ca un coleg ma obliga - Hobby-urile tale: Programatul pe primul loc. Nu conteaza ca sunt abia a 7a, dar am reusit sa intru la o mica campanie facuta de un site(daca las pune sar numi promovare) si am intrat la CEX(Centrul de Excelenta la Informatica), si da stiu, prescurtarea nu are sens defapt de unde provine, dar nu conteaza. Al doilea ar fi sa-mi ajut colegii si prietenii si toti care au nevoie de ajutor, ca pana la urma toti suntem oameni, nu? Si in rest ma ocup cu Design la unele poze, build-uri de PC-uri si ici colo niste editari de culori la forumuri. - O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Ce sa mai spun aici, ca deja cred ca v-am plictisit la cat de mult am scris mai sus . Sunt un baiat de treaba, caruia ii place sa faca glume si sa se distreze, dar care stie ce e aia seriozitate si unde trebuie sa munceasca. Ma pricep la cuvinte, asta v-o spun asa, din reflex. In majoritatea cazurilor folosesc compuneri intregi pe forumuri si aplicatii ca sa ofer cat mai bine si cat mai frumos informatiile despre mine. Nu sunt eu cine stie ce narator sau poet, dar stiu (din pacate pentru unii) sa folosesc cuvintele in favoarea mea si in favoarea tuturor care nu-si bat joc de mine si nu ma iau la misto. Ce sa va mai spun despre mine?.... Sunt bun la calculatoare si chiar sper sa ajung candva un programator renumit ca bobo, sa ma arate lumea cu degetul pe strada zicand: "Uite-l, el o facut aia" etc. Sper sa fiu macar candva recunoscut pentru ceva. Eu deobicei lucrez din umbra cum sar spune (cei care au citit cartile AC stiu despre ce vorbeasc). Mereu imi place sa fiu un incognito, nimeni sa nu ma stie, nimeni sa nu ma simta, dar totusi sa se vada ce fac. Si cam asta ar fi in linii mari caracterul meu. Nu cred ca are rost sa va mai precizez asa mult ca sunt un baiat voios, istet, jucaus si care mereu se va simti copil, decat in fuga.- De unde ai aflat de B-Zone Community?: Aici e alta poveste, am aflat de acesta comunitate de pe la prieteni. Prima data sa va spun sincer nu am crezut in acesta comunitate si in aceste servere, dar pana la urma ati reusit sa ma inpresiona-ti prin seriozitatea cu care tratati lucrurile si cu sistemele foarte bine optimizate si cu membrii buni, care stiu regula cu respecta si vei fi respectat. - Alte precizari?: Acum chiar ca am ajuns la sfarsitul sirului de idei care miau venit cand am copiat modelul aici . Ce sa va mai spun, sper sa fiu acceptat in acesta comunitate si sa fiu primit cu caldura mai putina ca pe aici GPS-ul Iernii so defectat, nu mai detecteaza nordul Romaniei ci doar sudul (stiu, gluma fail cu geografie combinata cu tehnologie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabiskh Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 welcome, mai invata niste gramatica, o zic dintr-un sfat prieteneste, este important sa te acomodezi cu ea la varsta la care esti tu, ca sa nu ajungi un agramat pe viitor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pafnuti Posted November 11, 2017 Author Share Posted November 11, 2017 (edited) Meh, ma obisnuiesc eu, dar tastatura nu prea tine cu mine, si nici calculatorul. Calculatorul corecteaza "greselile" si tastatura nu face ce-i spun. Apas o tasta, exista riscul sa-mi dea alta tasta in schimb, deci.... Tastatura trebuie schimbata, si eventual sa-mi scot procesorul in pc Edited November 11, 2017 by pafnuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Welcome Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Alin Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Nerespectare regulament. O sa te rog sa nu mai creezi alt topic. Multumesc de intelegere. Bine ai venit! | Welcome! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts