Alex13083 Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 De ce cand intru pe site si dau la quest map imi arata ca mai am de cules inca 94 de cazane si in joc pe /questhelp imi arata ca mai am in total 55?? Si pe harta de pe site imi arata si cele pe care le-am luat. AJUTATI-MA VA ROG PENTRU CA SE GATA QUESTUL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pafnuti Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Posibil sa fie un bug dupa parerea mea, nesincronizarea site-ului cu profilul tau din joc. Nu sunt cel mai mare inginer din samp, dar cred ca este doar o desincronizare si presupun ca se va rezolva. E strict parerea mea, daca am gresit va rog corectati-ma, nu ma supar . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotti.SEFUVOSTRU Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Cum a zis si pafnuti, cred ca este o desincronizare. Incearca sa intri pe alt browser sau sa reintalezi chrome-ul. Doar pe pc/laptop iti arata asa ? Daca da, incearca sa faci de pe telefon sau poate de pe alt pc. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Website-ul nu este sincronizat cu jocul + ai gresit sectiunea ( cauta pe rpg-ul pe care joci, report bug)si acolo iti raspunde adi sau ceilalti scripteri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Ai un model de respectat topic inchis. Ai o sectiunea pentru buguri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.