Jump to content

Announcing Immortal: Unchained, A New Souls-Inspired Shooter

IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

Immortal: Unchained

Immortal: Unchained este un joc nou inspirat de genul Souls. Colegii mei și cu mine suntem cu toții fani ai genului și ne-am dorit să facem propriile noastre acțiuni unice. Deci ce este nou? Ei bine, e stabilit într-o lume fantastică futuristă destul de nebună, care se prăbușește în prezent într-un eveniment cosmic. Ești o armă vie și scopul tău este să aduci capăt acestei cataclism. De asemenea, am ales să facem un shooter, cu arme.

Da, arme! Luați țintă și împușcați dușmanii dvs., încercând să facă același lucru în întâlnirile palpitante de aproape. E departe de un shooter reflex. Mobilitatea, direcția atacului și evaziile bine determinate sunt esențiale pentru supraviețuirea și victoria dumneavoastră. Așteptați să vă împușcați foarte mult; la fel ca sursele sale de inspirație, acest lucru nu este un joc ușor. Satisfacția pe care o simți când eschivezi un atac inamic pentru a declanșa o explozie de plumb fierbinte (sau plasmă sau acid etc.) în cortexul din spate și ai grijă să urci în flăcări o va face să merite.

Sunteți protejați de monolit; o structură antică care supraveghează fluxul Cosmosului. Și crede-mă, acest lucru vine uneori la îndemână. Puterile sale misterioase vă vor putea restabili când muriți, dar (desigur) lăsându-vă recompensa colectată unde ați fost învinși. Acest lucru vă permite să învățați din orice greșeală, să vă întoarceți la întâlnirea pe care nu ați reușit să o cunoașteți suplimentar pentru următoarea încercare. Acest ciclu de înfrângere, recunoașterea modelului și, în final, victoria este ceea ce credem că este unul dintre pilonii de bază ai genului.

Cosmosul lui Immortal este format din multe lumi, dintre care unele veți vizita în joc. Toate lumile sunt conectate printr-o rețea complexă cunoscută ca Stream. Explorați Stream-ul și lumile lui minunate și mortale în misiunea dvs. și colectați indicii, viteze și recompense pentru a deveni o armă suficient de puternică pentru a salva Cosmosul.

Images:

36653938405_6ef9a2a7e8_b.thumb.jpg.6d93b875fd5ffc0effdd829246f3bb63.jpg

36484865682_5519d358de_b.thumb.jpg.c2e0f02d2a83a65d1967546242c023f2.jpg

36653939055_bfe3bf3d3a_b.thumb.jpg.af030be5118fa3e0464550714ed5d48f.jpg

Data lansării inițiale: iunie 2018

Source

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.