Jump to content

Adultismul copiiilor

Fabiskh
 Share

Recommended Posts

3 minutes ago, Fabi Sunkulitz said:

nu e nicio problema, am gasit un clip perfect pentru tine =))

nu vreau sa mi pierd 4 minute din viata asa, fa un meme cu mine daca vrei iti dau material =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

12 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Mie mi se pare slabuta...

lasa ca vin unele bomba, e greu sa gasesti o imagine sugestiva si sa ii multumesti pe toti, cel putin la mine. nu ma consider un tip cu simtul umorului dezvoltat, dar cand e de caterinca, atunci totul e ok si la mine. trebuie sa vad si eu memeuri bune ca sa ma inspir din ele, chiar daca nu folosesc absolut nimic, cand nu vad nimic, nici ca nu am idei =)

Nu e neaparat sa scoti cate 10 meme-uri pe zi. Eu postez cate 1, si ala care mi-a venit in cap pe parcusul zile. Cand imi vine o idee faina o notez, si seara o postez. Zic asta, ca trebuie de ridicat nivelul calitatii in raport cu cel al cantitatii.

12 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Nu e neaparat sa scoti cate 10 meme-uri pe zi. Eu postez cate 1, si ala care mi-a venit in cap pe parcusul zile. Cand imi vine o idee faina o notez, si seara o postez. Zic asta, ca trebuie de ridicat nivelul calitatii in raport cu cel al cantitatii.

da, si aici ai dreptate, dar cateodata mai conteaza si cantitatea, gen degeaba faci unul daca il faci prost, asa si mie din 10, 6-7 eu zic ca sunt reusite, poate asa o sa am si eu norocul sa ajung moderator :? 

2 minutes ago, Fabi Sunkulitz said:

da, si aici ai dreptate, dar cateodata mai conteaza si cantitatea, gen degeaba faci unul daca il faci prost, asa si mie din 10, 6-7 eu zic ca sunt reusite, poate asa o sa am si eu norocul sa ajung moderator :? 

Eu postez pe alea la care singur rad cand le citesc. Daca simt ca nu va fi reusit, mai bine nici nu-l postez, doar ne faci noua viata mai grea :)) 

Iar ce tine de moderator, scoate 2-3 bune care sa ajunga la Pretty Meme, si la urmatoarea recrutare, ai toate sansele.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.