Jump to content

AUTOPSIA CRIMEI

IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

• O descriere a serialului: Când un accident i-a pus capăt carierei de neurochirurg, Megan Hunt (Dana Delany)  a devenit cel mai cunoscut examinator medical din Philadelphia. Deşi este foarte bună la ce face, doctoriţa are reputaţia de a fi dificilă. Din fericire, are câţiva fani, printre care se numără şi examinatorii medicali juniori şi medicul investigator Peter Dunlop (Nicholas Bishop), care îi acceptă comportamentul neortodox. E posibil ca atitudinea ei să fie provocată de divorţul ostil prin care a trecut sau lipsa vieţii sociale. Când vine vorba de înţelegerea morţilor, Hunt este remarcabilă. Când vine însă vorba de relaţiile cu cei vii, are mult de muncă. 
  •  Trailer: 
    *Un videoclip mai bun nu am gasit, acele trailere de pe youtube/google sunt o prostie asa ca am preferat sa pun o secventa dintr-un episod.*

Poze: humanbodytb.jpg.6790097bd9e23a79eea547a08e23e7c6.jpg

body_of_proof_s01.thumb.jpg.1979045de331347e33c9cbd47b6cb99c.jpg

9501_4_1.jpg.add93f5c8d0f3a4937fc1e059151f4a9.jpg

9501_10_1.thumb.jpg.e2c801fe849761acdc913c60b1508011.jpg

• Părere personală: E un serial decent te poate captiva prin acele autopsi pe oameni, uneori e scarbos ca mai sunt secvente in care iti arata gen organele aluia cum sunt disecate totusi mi se pare un film reusit aceste genuri de seriale te pot ajuta in viata daca vrei sa devi un chirurg sau ceva de genu' acesta in fiecare episod este ceva nou de la o injunghiere la 10 gloante in cap de la un cersetor la un politician corupt, in acest serial ei afla totul doar cu ajutorul autopsiei.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.