GodLight Posted November 29, 2017 Share Posted November 29, 2017 Nick-ul tau: .Lucian Server: RPG4 Descrierea bugului: Mereu cand trec prin zona apartamentelor de cand s-a facut updateul, iau crash in acea zona. Posibil sa fi creat un bug cu apartamentele alea de se tot ia crash. Mentionez ca am GTA SA Default fara pic de moduri. Screenshot(s): N/A Link to comment Share on other sites More sharing options...
CostiAKAzew Posted November 29, 2017 Share Posted November 29, 2017 Nu are treaba, mie unu nu imi da crash... nu cred ca e problema de la update, cred ca e de la pc tau ... cine stie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swide Posted November 29, 2017 Share Posted November 29, 2017 17 minutes ago, NM Constantin said: Nu are treaba, mie unu nu imi da crash... nu cred ca e problema de la update, cred ca e de la pc tau ... cine stie Nu este de la niciun pc, cei mai multi dintre noi primim crash in acea zona, inclusiv eu si astept... astept sa se remedieze. Problema nu cred ca este de la apartamente, la ele merg fara probleme, intru, ies.. nu patesc nimic.. insa langa ele primesc.. adica la vreo 50-100m. Vreau sa merg la PNS, iau crash, vreau sa fac un contract.. nu-l pot face daca tinta e langa ele ca iau crash.. intelegeti voi.. Cand s-au bagat apartamente nu aveam nici pic de problema, insa de acum de la acest update in care s-a bagat si misiunea aia cu OG LOC.. Sper sa se gaseasca o solutie.. @FnZ @Adi007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 Azi se va adauga o rezolvare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.